Home Stiri Oana Roman nu mai poate avea copii. Vedeta a vorbit despre ceea ce i s-a întâmplat

Oana Roman nu mai poate avea copii. Vedeta a vorbit despre ceea ce i s-a întâmplat

autor Bodnar Anca
Data publicării: Data actualizării: 326 views 2 minute timp de citit
  • Oana Roman este o mamă fericită
  • Vedeta nu mai poate avea alți copii
  • Problemele de sănătate o împiedică să mai aibă o sarcină

Oana Roman și Marius Elisei au o relație fericită și liniștită. Cei doi au împreună un copil minunat, de care se bucură în fiecare zi.

Problemele de sănătate îi impiedică să mai facă un copil

Oana Roman vorbește mereu foarte frumos despre fetița ei și o aduce în toate discuțiile. Cele două fac toate activitățile împreună și sunt de nedespărțit.

Vedeta a declarat că nu îi poate face un frațior sau o surioară, din cauza unor probleme de sănătate care o oprește să mai ducă încă o sarcină.

Oana Roman și-a spus durerea, fără să ascundă nimic.

„Doctorii mi-au interzis și asta a fost. Mi-aș fi riscat viața”

„Din păcate, la mine nu s-a mai putut, eu am avut foarte mari probleme de sănătate când am născut și în urma operațiilor pe care le-am avut, din păcate, lucrul acesta nu s-a mai putut. Doctorii mi-au interzis și asta a fost. Mi-aș fi riscat viața. Mi-au spus că există riscul să îmi pierd chiar viața dacă nu am grijă. Pentru a putea face încă un copil ar fi trebuit să fac mai multe operații. În fine, ar fi fost foarte complicat. Asta este”, a declarat Oana Roman pentru Ego.ro.

Oana Roman este extrem de atașată de familia ei, și din acest motiv îi este greu să vorbească despre aceste aspect. Totuși, pentru că nu vrea să ascundă nimic de fanii ei, vedeta vrea neapărat să clarifice toate aspectele din viața ei.

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies