Home Stiri Oana Roman o pune la zid pe Iulia Vântur: „Cântă muzică indiană?… Deci, aşa cânt şi eu”

Oana Roman o pune la zid pe Iulia Vântur: „Cântă muzică indiană?… Deci, aşa cânt şi eu”

autor Elena Yvette
138 vizualizari
loading...

Oana Roman a fost invitată într-o emisiune TV unde a fost pusă pe răutăţi. Mai nou, are o problemă cu Iulia Vântur şi iubitul indian al acesteia.

Oana Roman o pune la zid pe Iulia Vântur 1

Oana Roman nu înţelege de ce o femeie frumoasă ca Iulia Vântur îşi doreşte o carieră în India. Mai mult, nu înţelege de ce se tot leagă de numele lui Salman Khan, care din punctul ei de vedere este un „cocalar”.

Oana Roman o pune la zid pe Iulia Vântur 2

Cântă muzică indiană? De ce le trebuie lor în India să vină o româncă şi să cânte muzica lor? Deci, aşa cânt şi eu. De Iulia ce să zic, nu ştie ce să mai facă pentru a fi acolo. Mi se pare că se agaţă de chestia asta. Eu cred că ea şi-a dorit o carieră internaţională de fapt. Eu cred că asta e mai important pentru ea decât alte lucruri, că el stă cu ea sau nu, nu avem noi cum să ştim. Poate l-o iubi, nu ştiu ce să zic, dacă îi plac cocalarii, nu e problema mea. Mie Iulia Vântur mi se pare o apariţie, gen… femeia asta ar putea să îşi găsească un super bărbat. Este o femeie frumoasă, nu este în standardele alea de silfidă. De ce se agaţă ea de cocalarul asta nu am să înţeleg niciodată”, a declarat Oana Roman la Antena Stars.

Oana Roman a subliniat de mai multe ori că actorul indian Salman Khan arată ca un „cocalar penibil”…

Oana Roman o pune la zid pe Iulia Vântur

Ce pot să cred eu este aşa, o să spuneţi că sunt rea, dar… mie mi se pare că Salman Khan e un cocalar penibil. Aşa arată, zici că e cocalar. Nu jignesc, aşa mi se pare mie, că e cocalar. Nu e o jignire, e o constatare. Eu constat, din punctul meu de vedere că omul e un cocalar”, a mai comentat Oana Roman.

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies