Oana Roman, petrecere grandioasă de ziua sa de naștere: „Am invitat în jur de 150 de persoane”


123

Oana Roman pregătește o petrecere luxoasă cu ocazia zilei sale de naștere. Pe 13 aprilie, aceasta va împlini frumoasa vârstă de 43 de ani.

Fiica lui Petre Roman și-a propus ca aceasta să fie cea mai mare petrecere pe care a organizat-o vreodată și nu se va lăsa până când totul va ieși perfect. La acest eveniment important vor fi invitate toate persoanele cărora vrea să le arate recunoștință, deoarece i-au fost alături în cele mai grele momente. În cadrul unui interviu recent, aceasta a oferit detalii cu privire la petrecerea luxoasă pe care o va da.

„Am ales să-mi serbez ziua de naştere într-un salon elegant, frumos, care face parte din compania pentru care eu lucrez. L-am ales pentru că este perfect pentru ceea ce-mi doresc eu. Aceasta va fi cea mai mare petrecere de ziua mea pe care am organizat-o vreodată. Nu am făcut aşa ceva nici la 20, nici la 30, nici la 18 ani. Acum însă se împlinesc 20 de ani de carieră şi 30 de la Revoluție, când viaţa mea a început din nou, aşa că este un moment deosebit”, a spus Oana Roman.

„Culorile care domină sunt negru, argintiu şi alb, iar mâine în sală vor fi lumini, scenă, ecran, alte aranjamente florale… La eveniment voi vorbi despre proiectele mari pe care le-am derulat de-a lungul carierei, despre oamenii care mi-au fost alături… Doamne, câte emoţii voi avea când voi arăta poze din arhivă… Am invitat în jur de 150 de persoane, prieteni, presă, persoane publice din toate domeniile, familia mea, colegii mei de şcoală care-mi sunt alături în continuare. Am stat eu şi m-am gândit că până la 50 de ani nu mai fac nicio petrecere, dar chiar vreau ca asta să iasă perfect”, a adăugat aceasta…

Citește și:  Ce a spus „Angelina Jolie de România, Cristina Ich, despre operațiile sale estetice

„Chef Florin Tătaru va face pe terasă berbecuț la proțap, frigărui pe sabie şi multe alte preparate care-ţi lasă gura apă. Pe scenă vor urca Florin Vasilică şi grupul Teleormanul, fetele de la Bambi, Deea Maxer. Invitaţii mei vor avea şi multe alte surprize despre care nu aş vrea să vorbesc acum. Petrecerea este mai mult pentru oamenii cărora vreau să le mulţumesc, decât pentru mine”, a conchis bruneta.

Sursa: wowbiz.ro

loading...