HomeStiri Oana Roman: „Poate că cei care stau doar să se uite în grădina mea, ar fi bine să învețe sa trăiască frumos viața lor, înainte să arunce cu pietre în viața oricui altcuiva.”

Oana Roman: „Poate că cei care stau doar să se uite în grădina mea, ar fi bine să învețe sa trăiască frumos viața lor, înainte să arunce cu pietre în viața oricui altcuiva.”

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 4,1K views 3 minute timp de citit

De curând, Oana Roman, fiica lui Petre Roman, fostul premier al României,  a fost plecată într-o scurtă vacanță cu Marius Elisei, soțul său, timp în care gurile rele nu au încetat să îşi spună părerile negative şi să-şi verse veninul. După ce s-a întors din vacanţă, Oana a răspuns tuturor printr-un mesaj postat pe pagina sa de socializare. 

RTEmagicC_glam6.jpg

Oana şi Marius au fost plecaţi la  Cannes, loc unde s-au relaxat şi s-au bucurat de toate frumuseţile naturii.

„Săptămâna trecută am mers în vacanță pentru prima oară după doi ani în care am avut grijă întâi să-mi salvez viața apoi să o cresc pe Isabela. Am împlinit 40 de ani și prietena mea de suflet mi-a oferit cadou biletele de avion, iar acolo la Cannes am fost la prietenele mele ….prietenele mele de mai bine de 15 ani care m-au chemat la ele și care insistă de mult timp să le vizitez. Nu mi-a fost ușor să plec fără Isa și mai ales pentru că nu traversez cea mai bună perioadă din viața mea. Totusi am plecat pentru că mi-am dorit să mă rup un pic de tot răul de aici. Să mă rup de energiile negative, de răutate, de ură, de invidie, de frustrare. N-am stat deloc să citesc mesaje și comentarii și azi….stând cu Isa și citind multe din comentariile de aici m-a cuprins o mare tristețe.

Să citesc mesaje și comentarii și azi….stând cu Isa și citind multe din comentariile de aici m-a cuprins o mare tristețe.

Se aruncă iar cu noroi, sunt acuzată de minciună și de regii. Sunt acuzată că mi-am făcut vacanța pe banii luati de la o emisiune pe minciună. Sunt șocată de cantitatea de ură, frustrare și invidie. Eu nu am de dat socoteala nimănui pe lumea asta. Și nu cer socoteală nimănui. Doar Dumnezeu e deasupra mea. Atât. N-am mințit cu nimic și nu mi-am făcut vacanțele pe banii nimănui. Am dreptul ca orice om să trăiesc și să mă bucur de viață așa cum cred.

Nu mai accept să fiu arătată cu degetul și călcată în picioare pe baza unor supoziții de prost gust. Mi se confirmă încă o dată că orice aș face în țara asta, voi fi mereu pusă la zid. Este o mentalitate profund primitivă și eu nu o pot accepta și înțelege. N-am omorât pe nimeni și n-am de dat socoteală pentru nimic. Poate că cei care stau doar să se uite în grădina mea, ar fi bine să învețe sa trăiască frumos viața lor, înainte să arunce cu pietre în viața oricui altcuiva. Am tăcut din gura mulți ani și am tolerat prea mult pentru că am fost educată să-mi păstrez bunul simt. Dar mârlănia și răutatea gratuită nu le mai ignor”, declara  Oana în mesajul postat pe pagina sa de socializare.

521905_493645977351277_1439015660_n

media_144976180194780100

Sursa photo: unica.ro; eva.ro; wowbiz.ro

 

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed