HomeStiri Mondene Oana Roman a reacționat după incendiul de la Bamboo

Oana Roman a reacționat după incendiul de la Bamboo

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 779 views
oana-roman-a-reactionat-dupa-incendiul-de-la-bamboo

După incendiul de la Bamboo, care, din fericire, nu a avut urmările celui de la Colectiv, deși a ars din temelii, toată lumea și-a arătat indignarea. Oana Roman a postat un mesaj pe Facebook, în care a spus care crede ea că ar fi sursa incendiului.

Oana Roman a reacționat după incendiul de la Bamboo

Oana Roman nu a putut sta deoparte după ce a văzut că încă un club a luat foc în toiul unei petreceri. Deși nu se afla în interiorul clubului Bamboo când a izbucnit incendiul, aceasta a decis să-și spună punctul de vedere. Aceasta i-a criticat pe cei care au spus că sursa incendiului ar fi țigările, întrucât în noaptea cu pricina s-a fumat în interior. De asemenea, aceasta a discreditat orice teorie a conspirației.

„Am mers în cluburi constant peste 20 de ani… s-a fumat mereu şi niciodată nu a ars vreun local de la ţigări. Niciodată! Colectiv nu a ars de la ţigări. Nici Bamboo nu a ars de la ţigări. Să fim serioşi. Altele sunt cauzele, probabil artificii… sau scurtcircuite. Hai să nu ne mai lamentăm atât cu toţii, în frunte cu bravul Preşedinte, că nu se aplică legea antifumat şi d’aia ard localuri. Legea antifumat, aşa cum a fost ea inventată în SUA, şi apoi în Europa, are legătură cu SĂNĂTATEA nu cu focul!!!!! Nu s-a interzis fumatul ca să nu ia foc localuri, ci pentru că fumatul dăunează grav sănătăţii!!! Şi hai să încetăm şi cu teoria penibilă a conspiraţiei că serviciile dau foc la cluburi şi oameni ca să-şi vadă nişte interese… Really?”, a scris Oana Roman…

Ieri dimineață, clubul Bamboo din București a luat foc în jurul orei 3.30. În interior se aflau peste 1.000 de persoane, printre care și cetățeni străini, câteva zeci ajungând la spital. Clădirea a ars din temelii. Un incendiu asemănător a distrus clădirea în anul 2005.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed