Home Stiri Oana Roman renunță la locuința ei. Se mută într-o casă mai mare

Oana Roman renunță la locuința ei. Se mută într-o casă mai mare

autor Elena Yvette
39 vizualizari

Oana Roman a anunțat că se pregătește să se mute într-o casă mai mare. Motivul pare a fi creșterea fiicei sale și dragostea pe care cele două o au față de animale.

oana-roman-renunta-la-locuinta-ei-se-muta-intr-o-casa-mai-mare

După certurile cu soțul său, Marius Elisei, Oana Roman pare să fi îngropat securea războiului cu acesta. Ba mai mult, cei doi se pregătesc să se mute într-o casă mai mare, semn că divorțul nu este pe aproape. Se pare că micuța Izabela iubește foarte mult animalele, ca și mama ei, dar în actuala locuință nu pot ține mai mult de un cățel.

„Eu am avut trei generații de buldogi. Primul l-am avut de la Anamaria Prodan, că la ea am descoperit rasa asta, apoi și-n Franța când am stat. Am avut-o pe Maya, apoi am avut-o pe Tasha, iar la un moment dat a intervenit și Bubble, care are cinci ani și care este cel mai bun prieten al Izabelei. Se iubesc, se pupă, se iau în brațe, dorm după masă, când mai doarme Iza acasă, atunci mai doarme și lângă ea, dar se joacă, se iubesc foarte tare și sunt foarte buni prieteni”, a declarat fiica fostului premier pentru libertatea.ro.

Se pare că familia Oanei Roman s-a gândit deja și ce patruped va adopta imediat ce va dispune de un spațiu suficient de mare. Vedeta vrea să mai ia în grijă un labrador, dar nu unul oarecare, ci unul care are culoarea bej…

„E prea mică să adopte de afară. Deocamdată îl avem pe Bubble și suntem foarte ok cu el. Eu îmi doresc foarte tare să ne luăm și un labrador bej, dar pentru asta trebuie să mai așteptăm un pic, să avem un pic mai mult spațiu. Ne-am gândit să ne mutăm la o casă mai mare, dar nu s-a finalizat proiectul, mai așteptăm”, a mai spus Oana Roman.

loading...

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

error: Alert: Content is protected !!