HomeStiri Mondene Oana Roman rupe tăcerea: „Mă gândesc să le readuc aminte. Se fac că le-au uitat”

Oana Roman rupe tăcerea: „Mă gândesc să le readuc aminte. Se fac că le-au uitat”

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,2K views
oana-roman-rupe-tacerea-ma-gandesc-sa-le-readuc-aminte-se-fac-ca-le-au-uitat

Oana Roman pare să nu treacă cu vederea faptul că persoanele pe care le-a ajutat îi întorc acum spatele. Vedeta a povestit într-un mesaj pe Facebook că are de gând să spună lucrurilor pe nume.

Oana Roman susține că se confruntă cu o situație neplăcută, după ce oamenii pe care i-a ajutat cu mult timp în urmă îi întorc astăzi spatele. Ba mai mult, aceștia pur și simplu se fac că nu o cunosc, iar vedeta nu poate să treacă așa ușor peste acest lucru.

Într-un mesaj postat recent pe o rețea de socializare, Oana Roman a spus că are de gând să rupă tăcerea și să vorbească despre persoanele pe care le-a ajutat și care au uitat de unde au plecat. Aceasta a mai adăugat că indiferent de ceea ce fac ei acum, roata se va întoarce la un moment dat.

„Îmi aduc aminte așa, câteodată, de toți oamenii cărora le-am fost sprijin, pe care i-am susținut și ajutat din suflet, și cărora nu le-am cerut nimic! După mai bine de 20 de ani. Ei sunt pe cai, au averi, unii nemăsurate, și ori se fac ca nu mă cunosc, ori spun în mod mârșav că nu cred că am vreodată nevoie de ceva.

Ba chiar, în sinea lor, se bucură că nu mai trebuie să facă sluj (ca acum 25 de ani) ca să se bage în seamă cu mine, sau cu familia mea, pentru că și-au văzut demult interesul! Mai știu că ei nu știu ce e fericirea și bucuria vieții și a lucrurilor simple, din iubire. Și mai știu că până la urmă, cumva, există răsplată pentru tot. Și pentru că nu am nimic de ascuns, mă gândesc să le readuc aminte încet-încet, niște întâmplări comune pe care se fac că le-au uitat”, a scris Oana Roman pe contul personal de socializare…

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed