Oana Roman s-a distanțat definitiv de tatăl ei, din cauza bătăilor pe care le-a primit din partea lui

Share

Oana Roman și tatăl său nu își mai vorbesc de ceva timp, iar motivul declanșator au fost bătăile pe care le-a primit din partea lui. Oana este foarte dezamăgită de comportamentul lui Petre Roman și a preferat să se distanțeze de el.

„Tata a fost un tată dur, mi-am luat şi bătăi foarte mari de la el şi pentru că eram un copil nu foarte cuminte”, a declarat vedeta, conform celor de la playtech.ro. Cu toate acestea, femeia este în relații foarte bune cu mama sa și nu a lăsat ca problemele cu tatăl său să intervină între ele.

Conform spuselor sale, tatăl său o bătea cu cureaua, deoarece nu se întorcea de afară la ora pe care i-o impunea: „Mă bătea cu cureaua de îmi sărea apa în cap. Voia o disciplină poate uşor exagerată, asta pentru că şi el toată viaţa a fost un om extrem de disciplinat”.

Petre Roman nu a fost încântat de declarațiile fiicei sale și a spus că nu o va ierta niciodată, deoarece spusele sale i-au pătat imaginea. Chiar și apropiații familiei au fost de partea bărbatului, mărturisind că fata sa a avut mereu parte de tot ceea ce a fost mai bun: „Mai ales că el nu a maltratat-o, ci i-a oferit întotdeauna tot ceea ce a fost mai bun: educație aleasă, cei mai buni meditatori, cele mai bune școli, mașină cu șofer”.

Într-un interviu acordat celor de a viva.ro, Oana a vorbit despre educația pe care a primit-o, dar și despre un moment dificil pe care a trebuit să îl traverseze: „Am crescut într-o familie de intelectuali și am o anumită educație, am învățat niște valori și niște principii. Am încercat mereu să-mi păstrez o anumită conduită și am investit foarte mult în prieteni și familie. Când am trecut însă printr-un moment foarte greu cu sănătatea și am fost la granița dintre viață și moarte, la propriu, am realizat cât de singură sunt, de fapt. În afară de soțul meu și de Catinca, NIMENI nu a fost lângă mine în acele zile cumplite. E adevărat că nu m-am plâns eu atunci. Dar nu a venit nimeni să mă vadă în cele cinci zile la reanimare și nici în primele zile după ce am ajuns în salon. Și asta m-a durut cumplit. Poate mai mult decât durerea fizică”…

Sursa

Sursa


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news