HomeStiri Mondene Oana Roman sare in apararea mamei sale: „Sa te bucuri in felul ăsta de Raul cuiva…”

Oana Roman sare in apararea mamei sale: „Sa te bucuri in felul ăsta de Raul cuiva…”

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 925 views
Oana-Roman-sare-in-apararea-mamei-sale in Stiri Mondene

De când Mioara Roman are probleme cu cei de la RAAPPS (Regia Autonomă Administraţia Patrimoniului Protocolului de Stat), fiica sa, Oana Roman, a sărit să o apere în faţă prietenilor virtuali care au dat dovadă de lipsă de umanitate pentru că s-au bucurat de problemele pe care le are mama sa.

Oana Roman sare in apararea mamei sale

De când a divorţat de fostul prim-ministru al României, Mioara Roman a rămas să locuiască într-o locuinţa oferită de stat, dar nu și-a mai permis să plătească chiria și facturile la curentul electric deoarece s-au scumpit peste noapte. Aceasta este nevoită să-şi găsească o altă casă în care să locuiască.

Oana Roman sare in apararea mamei sale1

Oana Roman a făcut o postare pe pagina de Facebook, în care îi ceartă pe cei care au îndrăznit să o judece pe mama sa şi îi asigură că Mioara Roman nu va rămâne pe drumuri

„Să te bucuri în felul asta de Răul cuiva, să jubilezi că o femeie de 74 de ani care a muncit 48 de ani, care a rămas singură la o vârstă la care nu mai avea cum să-şi refacă viaţa, care nu are altă posesie în lume decât copiii săi şi o imensă cultură şi înţelepciune… este la un pas să fie lăsată peste iarnă fără gaze şi să fie evacuată din casă… e cel puţin inuman! Mama mea nu a făcut rău vreodată nimănui şi nu cred că merită o astfel de abordare! Mama nu va sta în frig sau pe stradă, noi, eu voi fi lângă ea orice ar fi dar hai să nu fim inumani, să fim oameni! Măcar atât!”, a scris Oana pe contul său de Facebook.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed