Oana Roman se pricepe la… prăjit îngheţată

Share

După cum bine ştiţi, încă de la jumătatea acestui an, Oana Roman se ocupă de promovarea câtorva restaurante din Bucureşti.

Oana Roman se pricepe la...prăjit îngheţată

Cu ocazia aceasta, Oana Roman a declarat că nu mai este nevoită să gătească acasă, oricum nu prea se pricepe.

Oana Roman se pricepe la...prăjit îngheţată 3

Oana Roman a fost provocată să gătească ceva la unul dintre restaurantele pe care le promovează. Aceasta a ales bucătăria chinezească şi a vrut să impresioneze cu faimoasa îngheţată prăjită. Dar nu mare a fost surpriza când Oana a renunţat şi l-a lăsat pe bucătarul şef să termine de gătit.

Oana Roman se pricepe la...prăjit îngheţată1

„Secretul preparatelor chinezeşti constă în faptul că nu trebuie lăsate în ulei mai mult de două minute. Aşa nu li se pierde din proprietăţi şi totul este natural. Această operaţiune nu o poate face oricine, aşa că mai bine îl las pe chef Yang să ducă tot greul”, a afirmat Oana Roman.

Oana Roman s-a ocupat doar cu degustatul produsului final şi a fost foarte impresionată de delicatesa aleasă. I s-a părut interesant că poţi prăji îngheţată…

„Este foarte tare că, deşi este prăjită la 80 de grade, îngheţata nu s-a topit deloc. O tai chiar acum, să vă demonstrez”, a mai declarat Oana Roman.

Oana Roman se pricepe la...prăjit îngheţată 4

 

Sursa: libertatea.ro


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news