HomeStiri Mondene Oana Roman, şi aniversarea micuţei Isabela

Oana Roman, şi aniversarea micuţei Isabela

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 901 views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2016/02/RTEmagicC_oana_roman_4.jpg.jpg

Acum câteva zile, familia Roman a fost într-o continuă petrecere, cu ocazia aniversării de doi ani a micuţei Isabela. 

RTEmagicC_oana_roman_4.jpg

Petrecerea a avut loc la castelul ei de prinţesă, unde au fost invitaţi toţi oamenii lor dragi, care i-au adus o multitudine de  cadouri minunate, demne de o prinţesă.

Frumoasa mămică, Oana, a organizat întreaga petrecere, la care a invitat mai mulţi prinţi şi prinţese. Evenimentul a avut loc la locul de joacă al soţiei lui Ilie Năstase.

Toţi copiii au avut astfel ocazia să se joace la Castelul Magic, unde s-au bucurat din plin de toate momentele de joacă şi fericire, ca să nu aibă timp să se plictisească.

Personajul principal al poveştii a fost însăşi micuţa Isabela, care a captat atenţia tuturor, fiind astfel răsfaţată asemenea unei adevărate prinţese dintr-un basm, de către toţi admiratorii săi.

La petrecere a reuşit să ajungă chiar şi Mioara Roman, bunica Isabelei, care este foarte fericită ştiind că fiica sa Oana şi-a văzut marele vis, cel de a fi mamă, împlinit, în cele din urmă, după o lungă aşteptare, în urmă cu doi ani.

Oana este căsătorită de aproximativ doi ani de zile, cu Marius Elisei, moment de neuitat pentru cei doi, deoarece atunci şi-au botezat şi micuţul îngeraş, care a venit ca o adevărată minune în viaţa acestora.

7_77684000

marius 1

oana-roman-trece-prin-momente-dificile-fetita-ei-este-in-spital

Sursa photo: unica.ro; spynews.ro; ziarelive.ro; rtv.net

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed