Home Stiri Oana Roman și Marius Elisei, uimiți de fiica lor. Ce a făcut micuța Isabela?

Oana Roman și Marius Elisei, uimiți de fiica lor. Ce a făcut micuța Isabela?

autor Elena Yvette
286 vizualizari

Se poate spune că Oana Roman și Marius Elisei sunt doi părinți fericiți și împliniți. Fetița lor, Isabela, îi uimește pe zi ce trece cu fiecare gest pe care îl face.

7_77684000

Din februarie, cei doi au renunțat la bonă și își cresc singuri fetița, care îi lasă, de multe ori, fără cuvinte. Fiica lor este isteață și reușește de fiecare dată să își surprindă părinții. Aceasta își dorește mereu să învețe lucruri noi și pune mereu întrebări părinților despre tot ceea ce vede nou în jurul ei.

oana-roman-si-marius-elisei

Deși are doar trei anișori, o vârstă la care fetițele se joacă cu păpușile, fetița Oanei Roman și a lui Marius Elisei este foarte interesată de astronomie și dorește să afle despre cum se formează stelele pe cer. „In fiecare zi evoluează și vine cu un plus. Te pune pe gânduri și te face să te întrebi de unde a auzit anumite lucruri, de unde le-a luat, de unde le știe. Are o imaginație extraordinară”, spune tatăl micuței…

„Fetița mea e acasă, cu soacra mea. Începând din luna februarie, practic noi nu mai avem bonă pentru Isabela și o creștem singuri. Seara când vine de la grădiniță stăm cu ea sau, în general, o luăm cu noi. Vine cu noi peste tot. E un copil extraordinar de cuminte, foarte talentată și deșteaptă. În fiecare zi mă întreb ce am făcut eu ca să merit așa o minune de copil. În orice caz, cred că am făcut bine!”, a declarat Oana Roman.

O persoană din trei are PARAZIȚI! Ușor de verificat! Doar ridică brațul și...

Obezitatea este dușman! Ai nevoie de asta pentru a pierde 10 kg în 1 lună...

În interiorul fiecărei persoane cu papiloame, se înmulțesc helminți care îi mănâncă.

A scăpat de durerea coloanei vertebrale în 13 secunde

Uite! Slăbim fără diete! Pierzi 10 kg într-o lună, dacă înainte de culcare...

Un parazit periculos cauzează papiloame pe corp! Totuși, el poate fi distrus

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies