Home Stiri Oana Roman și-a surprins din nou fanii: „Nu e de ajuns să iubești. Ceva lipsește”

Oana Roman și-a surprins din nou fanii: „Nu e de ajuns să iubești. Ceva lipsește”

autor Elena Yvette
190 vizualizari

După ce a anunțat că în relația ei totul este bine și frumos și că un divorț nu este pe aproape, Oana Roman și-a luat din nou fanii prin surprindere. Aceasta a postat pe pagina ei de Facebook un mesaj care lasă loc de interpretări.

Oana Roman
Oana Roman și-a pus din nou fanii pe gânduri. După ce în sfârșit părea că totul s-a liniștit în viața ei, aceasta a postat un nou mesaj pe pagina ei de Facebook, în care spune că deși este o persoană onestă și echilibrată din viața ei lipsește ceva, dar că nu știe cu exactitate ce.

„Cred că mulţi dintre voi aţi simţit măcar o dată nevoia să faceţi o introspecţie a propriei vieţi. Să staţi în liniște să va gândiţi ce aţi greşit, ce nu aţi făcut îndeajuns, ce trebuie reparat şi care este drumul de urmat în continuare. Eu simt asta acum. Încerc să înţeleg de ce nu am reuşit unele lucruri pe care mi le-am propus, unde am greşit şi cum pot să-mi schimb viaţa ca să mă simt cu adevărat împlinită. Am realizat că nu e de ajuns să fii corect, bun, cinstit, serios şi pregătit. Nu e de ajuns să iubeşti, să te dedici altora, să faci bine, să ajuţi şi să fii sprijin. Nu e de ajuns să-ţi faci treaba şi să fii super pregătit. Nu e de ajuns să-ţi iubeşti şi sprijini apropiaţii pentru ca şi ei să te iubească. Ceva lipseşte. Încerc să înţeleg ce…”, a scris Oana Roman pe Facebook…

În urmă cu doar câteva săptămâni, Oana Roman și soțul ei, Marius Elisei, au fost la un pas de divorț din cauza unei discuții tensionate. Cu toate acestea, neînțelegerile au părut a fi doar de moment, pentru că la doar câteva ore distanță cei doi au anunțat că relația lor se bazează pe fericire și iubire și că nu urmează să se despartă.

loading...

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies