Home Stiri Oana Roman a slăbit datorită unui singur aliment

Oana Roman a slăbit datorită unui singur aliment

autor Elena Yvette
77 vizualizari
loading...

Oana Roman a avut mereu o problemă cu kilogramele în plus. Cu toate că de-a lungul timpului aceasta a urmat mai multe tratamente și a ținut diferite diete, abia acum aceasta a reușit să slăbească, luând prin surprindere pe toată lumea.

Oana Roman a slăbit datorită unui singur aliment

Fiica fostului premier al României, Oana Roman, s-a luptat mereu cu kilogramele care se depuneau indiferent de ceea ce mânca. De curând însă, după nenumărate încercări, vedeta a reușit să slăbească mai multe kilograme, noua ei înfățișare permițându-i să poarte și rochii scurte și mulate, care să-i pună în evidență atât picioarele, cât și talia.

Oana Roman nu a ținut ascunsă metoda prin care a slăbit. Acesta a vorbit deschis despre acest subiect în cadrul unei emisiuni de televiziune, povestind ce anume a îndepărtat din alimentația de zi cu zi. Cu toate acestea, vedeta nu a precizat exact numele diete, programul meselor zilnice sau principalele ingrediente pe care le-a consumat în acea perioadă.

Secretul pare să fie renunțarea la îndulcitorii clasici din comerț și la zahăr, care sunt mână în mână cu kilogramele, indiferent de strădaniile de a avea un regim echilibrat. „Eu am slăbit în ultima vreme pentru că mi-am făcut un regim de viață mai ordonat. Am descoperit un îndulcitor care e făcut în România și e și natural și are 0 calorii și 0 indice glicemic, ca o ciocolată caldă care nu are calorii deloc”, a declarat fiica fostului premier, pentru a lămuri metoda prin care a dat jos kilogramele în plus…

loading...

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

error: Alert: Content is protected !!