HomeStiri Mondene Oana Roman spune adevarul despre Marcel Toader: „Il cunosc de aproape 20 de ani…”

Oana Roman spune adevarul despre Marcel Toader: „Il cunosc de aproape 20 de ani…”

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 920 views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2017/11/Oana-Roman-spune-adevarul-despre-Marcel-Toader-2.jpg

Oana Roman are o emisiune online unde își dă cu părerea despre diferite persoane publice. A venit și rândul lui Marcel Toader să fie „discutat” în cadrul acestei emisiuni.

Oana-Roman-spune-adevarul-despre-Marcel-Toader-2 in Stiri Mondene

Dupa ce a intentat divorț de cântăreața de muzică populară Maria Constantin, omul de afaceri nu a ratat niciun moment să își acuze fosta soție de infidelitate.

Fiica fostului premier nu a ratat această ocazie de a-și spune punctul de vedere referitor la personalitatea lui Toader.

„Pe Marcel Toader îl cunosc de aproape 20 de ani. El avea o piscină în București și era căsătorit pe vremea aceea cu o cântăreață pe care o cunoșteam foarte bine. Și eu aveam o relație cu cineva, să zicem, din zona spectacolului. La un moment dat am fost invitați la ei acasă, unde ni s-a propus să organizăm acolo un fel de spectacol. Am găsit-o pe soția lui Marcel timorată. Am simțit că ceva este în neregulă cu ea. Avea o atitudine schimbată, nu era cum o cunoșteam eu. Nu peste mult timp apare în presă că ea divorțează și, ba mai mult, îl acuză de rele tratamente.

După câțiva ani, l-am reîntâlnit pe Marcel Toader când era căsătorit cu Gabriela Cristea, pe care nu o cunoșteam prea bine pe vremea aia. Ea avea o emisiune interminabilă care era în direct și dura ore întregi. Gabi câștiga foarte mulți bani și îi merita pe deplin. Marcel se ocupa de bunul mers al casei. În acei ani, Gabriela a strâns o jumătate de million de euro din contractele în televiziune. Într-o zi îl revăd pe Marcel Toader la o cafenea unde se afla cu un prieten pe care îl cunosc de multă vreme și care îmi este foarte drag. L-am întrebat ce a discutat cu Marcel și mi-a spus că au vorbit despre o afacere pe care urma să o pună pe picioare. Evident că nu s-a mai concretizat nimic.

La ceva timp, Gabriela a realizat că nu mai are niciun ban în cont. S-a trezit într-o zi că mai avea în cont 50 de euro. Pentru ea a fost un șoc. S-au dus în perioada aia la mare doar pe banii unor prieteni, pentru că ei nu mai aveau resurse deloc. El nu reușește să facă bani doar din apariții TV…

Va trebui să se apuce și de muncă”, a spus Oana Roman în cadrul emisiunii online, „Oana Punct Roman”.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed