Home Stiri Oana Roman vrea să o dea în judecată pe Oana Zăvoranu

Oana Roman vrea să o dea în judecată pe Oana Zăvoranu

autor Buinoschi Andreea
199 vizualizari

Oana Zăvoranu nu se mai oprește din a jigni pe oricine. După ce s-a luat de Oana Roman și, din nou, a râs de aspectul său, acum, aceasta a luat-o în vizor pe fiica sa. Așa cum este și normal, fata lui Petre Roman a reacționat și vrea să se facă dreptate.

„Isa s-a apucat de vlogguri. În curând va fi mega «influenceriță». Asta ne mai lipsea. Să se apuce și fi-sa de «influencereală». Culcă-te, măi fetiță… las-o pe maică-ta, că nu știe de capul ei”, este mesajul postat de Zăvoranu în dreptul unei imagini cu fiica Oanei Roman.

Fiica lui Petre Roman a cerut imediat ajutorul internauților, postând un mesaj într-un grup de pe Facebook. Cu toate acestea, se pare că, mai târziu, aceasta ar fi șters postarea.

„Dragilor, azi o excepție, cu acordul admin-ilor. Vă rog, am nevoie de un sfat juridic beton pentru a face plângere și orice altă cale legală există pentru a trage la răspundere o persoană care a furat poza cu copilul meu, fără acordul meu, și a denigrat acest copil public pe rețelele sociale. Atât timp cât atacurile au fost la adresa mea, nu am reacționat pentru a intra în conflict cu un om cu grave probleme psihice, dar atacul la adresa copilului meu și al oricărui copil este de neacceptat pentru oricine. Cred că nu există precedent în lume ca cineva să atace public un copil minor. Vreau să știu dacă există cale legala de a atrage răspunderea penală, cât și civilă, pentru așa ceva. Am nevoie de un avocat bun și hotărât care să mă ajute în acest demers. Vă mulțumesc. De azi-dimineață nu mai sunt om, și numai un părinte sau un om cu minimum de umanitate poate înțelege ce înseamnă să-ți fie terfelit copilul”, a fost mesajul Oanei Roman…

Sursa

O persoană din trei are PARAZIȚI! Ușor de verificat! Doar ridică brațul și...

Obezitatea este dușman! Ai nevoie de asta pentru a pierde 10 kg în 1 lună...

În interiorul fiecărei persoane cu papiloame, se înmulțesc helminți care îi mănâncă.

A scăpat de durerea coloanei vertebrale în 13 secunde

Uite! Slăbim fără diete! Pierzi 10 kg într-o lună, dacă înainte de culcare...

Un parazit periculos cauzează papiloame pe corp! Totuși, el poate fi distrus

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies