Home Stiri Oana Zăvoranu a avortat, dar nu vrea să adopte un copil

Oana Zăvoranu a avortat, dar nu vrea să adopte un copil

autor Buinoschi Andreea
179 vizualizari

Oana Zăvoranu a reușit să câștige simpatia multor persoane, deoarece este o fire extrem de sinceră. Ori de câte ori are ocazia, aceasta ține legătura cu fanii săi prin cadrul unei serii de întrebări și răspunsuri care se desfășoară pe contul său de Instagram.

Cum era de așteptat, vedeta primește și întrebări mai delicate și le răspunde chiar și lor. Așa se face că, zilele trecute, actrița a fost întrebată de ce nu adoptă un copil, iar răspunsul său a fost extrem de prompt. Oana nu crede că ai de ce să adopți un copil, atât timp cât poți face unul. „Nu. Dacă poți face un copil, de ce să adopți?”, este răspunsul oferit de fosta soție a lui Pepe.

În urmă cu mai mult de zece ani, Oana Zăvoranu se pregătea să devină mamă. Aceasta rămăsese gravidă, dar, din păcate, a pierdut sarcina. Din acel moment, vedeta a fost asaltată cu mesaje, fanii vrând să afle când va aduce pe lume primul său copil.

„Eu vă spun datele din momentul în care Oana s-a prezentat la mine, pe documentele de la mine şi pe analizele de laborator făcute la mine. Eu am spus că această cauză a evenimentului de acum e posibil, în contextul Oanei, să fie un avort spontan, o sarcină oprită în evoluţie cu câtva timp în urmă.

Acest interval poate să fie de șapte-zece zile sau de trei săptămâni, când o sarcină se poate opri fără să aibă manifestare clinică şi să se declanşeze clinic ulterior. Probele care îţi arată că există o sarcină se negativează, în funcţie de vârsta sarcinii, într-un interval de patru, șapte, douăsprezece zile. Proba ei în momentul de faţă este negativă, deci Oana va ieşi din spital cu un alt diagnostic: că a fost o sarcină înainte”, declarase șeful Secției de Ginecologie de la CF2…

Sursa

Sursa

O persoană din trei are PARAZIȚI! Ușor de verificat! Doar ridică brațul și...

Obezitatea este dușman! Ai nevoie de asta pentru a pierde 10 kg în 1 lună...

În interiorul fiecărei persoane cu papiloame, se înmulțesc helminți care îi mănâncă.

A scăpat de durerea coloanei vertebrale în 13 secunde

Uite! Slăbim fără diete! Pierzi 10 kg într-o lună, dacă înainte de culcare...

Un parazit periculos cauzează papiloame pe corp! Totuși, el poate fi distrus

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies