Home Stiri Oana Zăvoranu a avortat de trei ori, chiar și în timpul căsniciei cu Pepe

Oana Zăvoranu a avortat de trei ori, chiar și în timpul căsniciei cu Pepe

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 639 views 2 minute timp de citit

Oana Zăvoranu a fost invitată în cadrul podcast-ului lui Cătălin Măruță și a vorbit despre cele trei avorturi pe care le-a făcut, menționând faptul că, deși a rămas însărcinată în momentul în care era căsătorită cu Pepe, aceasta nu a simțit că ar fi omul potrivit cu care să întemeieze o familie.

Cătălin Măruță: „Ai fost însărcinată vreodată?”.

Oana Zăvoranu: „Da, de trei ori. Și am făcut întrerupere de sarcină, pentru că nu am simțit”.

Cătălin Măruță: „Era în perioada căsătoriei cu Pepe?”.

Oana Zăvoranu: „Au fost o dată sau de două ori înainte și o dată era cu el, da. Dar nu am simțit niciodată să fac pasul ăsta cu niciun bărbat care s-a aflat în momentul ăla, adică la vremea respectivă, în viața mea. Oricum, era…”.

Cătălin Măruță: „Ți-a părut rău c-ai făcut chestia asta? Acum, pentru că, știi, te întorci și erai mama aia cool”.

Oana Zăvoranu: „Eram mama aia cool, dar, pentru o femeie, cel puțin, îți vorbesc din punctul de vedere al unei femei, contează foarte mult bărbatul cu care faci… Nu există… Sau… nu știu cum să mă exprim ca să nu fiu înțeleasă greșit. Un copil este bine-venit, este un copil, dar știi cum e, parcă dacă e făcut cu ăla sau cu aia cu care simți”.

„Divorțează Oana Zăvoranu de Pepe! Eu am divorțat de el înaintea lui, dar el nu știe. Nu sunt nebună. El a divorțat pentru că eu nu am mai vrut ca el să mă ierte. N-am să neg niciodată că ne-am iubit și că a fost o relație foarte frumoasă. Nu a divorțat Pepe de Oana, a divorțat Oana de Pepe. Nu era rănit. Un om rănit se ascunde, nu era rănit. Eu nu l-am mai iubit pe Pepe. Eu nu m-am căsătorit din ambiție cu altcineva. Am stat câțiva ani până când l-am găsit pe al meu, pe care îl iubesc pe bune”, a mai spus Oana în cadrul podcast-ului…

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies