Home Stiri Oana Zăvoranu a criticat-o dur pe Raluca Tănase

Oana Zăvoranu a criticat-o dur pe Raluca Tănase

autor Buinoschi Andreea
150 vizualizari

Oana Zăvoranu continuă războiul pornit împotriva influencerilor și, de data aceasta, a avut ceva de comentat la adresa Ralucăi Tănase. Motivul a fost unul aproape nesemnificativ. Zăvoranca a fost deranjată de faptul că Raluca purta o pereche de pantofi care nu erau măsura ei.

„Înoată în pantofi. Dați-i, mă, lu’ asta de la Bambi niște pantofi numărul ei, că de la atâta parfum și măști, a uitat ce număr are la labă. Așa ceva! Marile «dive» și «influencere» MY ASS”, a spus Oana Zăvoranu pe contul ei de Instagram.

În urmă cu cinci ani, artista a acordat un interviu celor de la click.ro și a vorbit atât despre viața personală, cât și despre cariera sa.

„Sunt o carieristă convinsă, ador să fiu independentă, ador lumina reflectoarelor şi reuşita. Nu m-aş vedea niciodată stând acasă, făcând mâncare, crescând copiii şi așteptând soţul să vină de la muncă. Nu! Mă văd alături de soţ, muncind şi copiii crescând alături de bunici sau bonă.

Ştiu că am 30 de ani şi că, în mod firesc, până la vârsta asta femeia ar trebui să aibă soţ şi copii. Îmi plac copiii însă nu mă grăbesc. Muncesc foarte mult şi mi-aş dori ca înainte de a face un copil să am măcar o perioadă de odihnă pentru mine”, a spus aceasta.

„Compromisuri mari nu am făcut. Poate că am cântat la un moment dat un anumit gen muzical, oarecum forțată de împrejurări, poate că ne-am îmbrăcat într-un fel anume pentru că nu aveam bani şi acceptam oferte de a face reclamă unor firme… dar astea sunt trecătoare. Dumnezeu ne-a ajutat mereu şi a fost alături de noi…

Profesia mi-a ocupat cam tot timpul, probabil nici nu am găsit omul potrivit, recunosc că sunt şi foarte pretențioasă. Nu mă mulţumesc cu oricine lângă mine”, a mai spus Raluca Tănase.

Sursa

Sursa

O persoană din trei are PARAZIȚI! Ușor de verificat! Doar ridică brațul și...

Obezitatea este dușman! Ai nevoie de asta pentru a pierde 10 kg în 1 lună...

În interiorul fiecărei persoane cu papiloame, se înmulțesc helminți care îi mănâncă.

A scăpat de durerea coloanei vertebrale în 13 secunde

Uite! Slăbim fără diete! Pierzi 10 kg într-o lună, dacă înainte de culcare...

Un parazit periculos cauzează papiloame pe corp! Totuși, el poate fi distrus

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

Loading..