Oana Zăvoranu, angajată de Piedone la Primăria Sectorului 5

Share

Oana Zăvoranu va lucra la Primăria Sectorului 5, după ce a fost angajată chiar de către Piedone. Actrița va ocupa postul de director de Comunicare al Primăriei Sectorului 5.

Potrivit celor de la playtech.ro, decizia lui Piedone este una extrem de controversată, Oana fiind criticată în mediul online după ce în dreptul fotografiei cu Piedone a scris: „În vizită la viitorul meu ȘEF”. Internauții au reamintit de tragedia de la Colectiv, nefiind deloc plăcut surprinși de alianța celor doi.

În urmă cu doar câteva săptămâni, Oana Zăvoranu a declarat în mediul online că va lua o pauză de la emisiunea sa de pe YouTube din cauza faptului că echipa care se afla în spatele camerelor de filmat nu a dat dovadă de profesionalism.

„Emisiunea «OANA SHOW» sezonul 2 nu m-a satisfăcut pe MINE, în primul rând, și am decis să încetez orice colaborare cu o echipă care, aproape un an, a fost, din punctul de vedere al imaginii și sunetului, mediocră și involutivă. (…) Le e bine să gâlgâie în «dolce far niente», dar multe bufeuri gen «mă fac că muncesc și sunt obosit, dar tu plătește-mă, Oana».

Nu stau, am pus doar lucrurile pe pauză și mă voi reîntoarce cât mai repede și așa cum vreau EU, CU O ECHIPĂ DE PRODUCȚIE ADEVĂRATĂ, adică EVOLUTIV, GLAMOUR ȘI TOP. Nu sunt făcută pentru lamentări și scuze «tupeistice», când e tare simplu și ține de demnitate (dar nu e așa ceva în țara asta) să spui «nu știu mai mult și nu pot mai mult, dar vreau bani mulți și am coada ridicată, ca o capră râioasă». De jena lor nu le dau numele, că mai au și «mari pretenții» de «oameni de TV», dar, de fapt, sunt niște troglodiți”, a scris Oana Zăvoranu pe pagina sa de Instagram…

Sursa

Sursa


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news