Home Stiri Oana Zăvoranu anunță începutul războiului: „Sunt Zăvo și mi se rupe!”

Oana Zăvoranu anunță începutul războiului: „Sunt Zăvo și mi se rupe!”

autor Buinoschi Andreea
194 vizualizari

Dacă ați crezut că Oana Zăvoranu a deschis Cutia Pandorei pe Instagram, iată că nu v-ați înșelat! Aceasta anunță o avalanșă de reproșuri care vor veni pe YouTube, iar totul va fi îndreptat către influenceri. Pe contul ei de Instagram, Zăvoranu a dat vestea, iar părerile au fost împărțite.

„Au înnebunit toate, iar pe voi cred ele că vă iau de proaste. Dar voi nu sunteți gâște ca să haliți tot ce vă vând aceste «influencere». La show-ul online făcut de mine le demasc pe toate impostoarele care slăbesc cu ceaiuri-minune. Nu scapă nici zăpăcitele care vă mint că își îngrijesc părul ăla de cămilă doar cu șampoane luate din Dragon la 15 lei.

Ce fac eu nu face nimeni, iar, până la lansarea show-ului, toate «mocangistele» mai au timp să pupe mâna la Doamna Președintă! Însă nu o să fiu cu iertare, le bubui și le demasc pe toate «influencerele» care v-au fiert ani la rând. Stay tuned, vine ce așteptați de atât timp! Că eu sunt Zăvo și mi se rupe!

Mai este puțin și vine pe canalul meu de YouTube cea mai «șmekeră» emisiune Ever. Muncim din greu, pregătim «teasere» pe Insta, FB, YouTube, este o emisiune la care lucrează multă lume, tip TV, nu este genul de vrăjeală filmată cu telefonul.

Eu sunt în măsură să vorbesc despre asta pentru că POT și nu m-am vândut niciodată pe NIMIC. N-am nimic cu Pinocchio, Peppa, Câh, Bullshit sau altele despre care am vorbit sau voi vorbi; pur și simplu, am început cu «crema» și voi continua cu restul turmei. Toate neavenitele s-au ajuns și vă intoxică de dimineața până seara cu toate «kkturile», dar «suferă» din greu, «transpiră» ca să facă «content»… care «content»? Content fac EU, nu o înșiruire de branduri”, a spus actrița pe Instagram…

Sursa

O persoană din trei are PARAZIȚI! Ușor de verificat! Doar ridică brațul și...

Obezitatea este dușman! Ai nevoie de asta pentru a pierde 10 kg în 1 lună...

În interiorul fiecărei persoane cu papiloame, se înmulțesc helminți care îi mănâncă.

A scăpat de durerea coloanei vertebrale în 13 secunde

Uite! Slăbim fără diete! Pierzi 10 kg într-o lună, dacă înainte de culcare...

Un parazit periculos cauzează papiloame pe corp! Totuși, el poate fi distrus

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies