Home Stiri Oana Zăvoranu, atac extrem de dur la adresa Oanei Roman: „Nesimțită ce ești”

Oana Zăvoranu, atac extrem de dur la adresa Oanei Roman: „Nesimțită ce ești”

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 885 views 3 minute timp de citit

Se pare că Oana Zăvoranu este din ce în ce mai vocală. După ce Oana Roman a spus despre Zăvorancă faptul că este „brânză bună în cel mai prost burduf de câine”, ca răspuns la glumele despre greutatea sa venite din partea fostei soții a lui Pepe, aceasta a răbufnit pe Instagram, unde a jignit-o extrem de tare pe soția lui Marius Elisei.

„A fost odată ca niciodată o «fetiță» cu mare poftă de mâncare. Părinții credeau că o să îi treacă, dar pofta de mâncare și apetitul pentru scandal și mizerie a crescut direct proporțional cu dimensiunile «trupului» ei. Părinții, mai ales tatăl, a fugit în lume, numai ca să nu mai aibă de-a face cu ea. ? O cheamă Onuca Pateuț, dar, mai nou, răspunde la numele de Peppa Pig. ?
Peppa a crescut și îi place la televizor, deși televizorului nu îi place de ea deloc. ??
Peppa a tot încercat să se aciuiască pe lângă locuri unde se poate mânca ca să facă reclamă și un timp chiar i-a mers, până când patronii restaurantelor au ajuns la concluzia că nu mai au mâncare pentru clienți și au gonit-o. ?
În zadar a mai tot încercat Peppa să îi atragă atenția tatălui fugit venind pe la TV cu miloaga, că tatăl, dus a fost…
Acum, Peppa e mândră nevoie mare că cică a slăbit vreo 89 de grame și vrea să o vadă lumea, deși cum spuneam lumea nu vrea să o vadă. ?


Deși Peppa ?a slăbit foarte puțin, frustrarea, tupeul, răutatea și invidia nu au slăbit deloc odată cu ea… și pentru că nu e chemată pe nicăieri decât ca să se facă mișto de ea, acum două zile (cu toate că a fost pusă să mănânce de toate la o emisiune cu riscul ca a doua zi să aibă dureri aprige de colon și ea, și soțul), disperată să apară a mers și a mai grohăit puțin de mine la un alt troglodit, că altfel nici p***a nu o chema (nici măcar trogloditu’). ?
Peppa, nu fi tristă, lasă că ăștia de la TV vor mai avea nevoie de clovni ca tine pentru a trece timpul și te vor mai chema…
Întrebare… da’ cu soțu’ ce-ai avut?… el nu vrea să mănânce tabasco și tot ce mănânci tu, Peppa, dar nu poate să îți reziste.???


Apetitul tău de mâncărică și scandal e de neoprit și îi e și lui fricuță, săracul, că îl mănânci???… de aia vine cu tine.
To be continued…
P. S.: Că mai grohăi pe acasă de mine, mi se rupe, dar să ai râtu’ mic când mai vine vorba de mine public,  nesimțită ce ești! Nu mă confunda pe mine cu alea de îți cumpără ție colanții de balenă cu 14 lei… «influencera» p—ii ce mai ești și tu… dar lasă că mai primești de pomană vreo apariție TV cu ocazia asta dacă mai grohăi de mine.
Oana ♥️
Acesta este un PAMFLET ȘI TREBUIE TRATAT CA ATARE…”, a scris Oana Zăvoranu pe contul său de Instagram…

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies