HomeStiri Mondene Oana Zăvoranu, atac la persoanele din showbizul românesc: „Vă rupeți în figuri de doi lei, îi pupați în bot la vrăjeală”

Oana Zăvoranu, atac la persoanele din showbizul românesc: „Vă rupeți în figuri de doi lei, îi pupați în bot la vrăjeală”

autor Negriu Elena
Data publicării: Data actualizării: 945 views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2019/06/Oana-Zavoranu-atac-la-persoanele-din-showbizul-romanesc-Va-rupeti-in-figuri-de-doi-lei-si-ii-pupati-in-bot-la-vrajeala.jpeg

Oana Zăvoranu este, din nou, revoltată, de data aceasta fiind vorba de persoanele din showbizul românesc ce se declară a fi iubitoare de animale, pozează cu ele, dar care nu iau deloc atitudine atunci când este necesar, când trebuie dovedească prin fapte că le pasă cu adevărat de binele acestora. Bruneta luptă de când se știe pentru drepturile necuvântătoarelor.

Oana Zavoranu, atac la persoanele din showbizul romanesc -Va rupeti in figuri de doi lei si ii pupati in bot la vrajeala in Stiri Mondene

Aceasta și-a expus părerea pe paginile sale de socializare, unde a lovit dur în cei care se folosesc de animale pentru imaginea proprie, fără a se implica activ în campaniile de salvare și protecție ale acestora.

Oana Zăvoranu și-a rugat fanii să semneze o petiție online care viza gestionarea câinilor fără stăpân și, în același timp, a atras atenția asupra tuturor persoanelor cunoscute care nici măcar nu au semnat sau distribuit petiția respectivă.

În mesajul său, Oana Zăvoranu le reproșează celor din showbiz că nu au dorit să sprijine o campanie de salvare a animalelor care au fost chinuite și ucise, campanie ce necesita un număr cât mai mare de semnături pentru a putea fi luată în considerare de către persoanele avizate, care au autoritatea de a acționa prin măsuri legale.

„Ce n-am înțeles eu, da’ deloc, este de ce nicio persoană publică, că dacă zic «vedetă», limitez aria:)))… Nu a ținut să ni se alăture campaniei de salvare a animalelor chinuite și omorâte de bulangii ăștia patentați. De ce nu am văzut petiţia online, distribuită pe vreo pagină a vreuneia?”, a scris Oana Zăvoranu…

„Sărăciilor, chiar nu aveți timp un minut să semnați o petiție când aveți linkul la nas așa?… Că pozați toate cu căței, vă dați mari iubitoare, veniți cu ei pe la TV, vă rupeți în figuri de doi lei, îi pupați în bot la vrăjeală așa, că să apăreți pe la TV”, a adăugat aceasta.

Sursa: spynews.ro

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed