Oana Zăvoranu continuă lupta împotriva lui Luis Lazarus

Share

În urmă cu puțin timp, Oana Zăvoranu a câștigat un proces împotriva lui Luis Lazarus și, acum, aceasta continuă seria declarațiilor. Actrița este dispusă să facă tot ceea ce îi stă în putere pentru a-l executa pe acesta, fiind nemulțumită de felul în care Lazarus a vorbit la adresa ei.

Voi afla până la urmă și cât lapte a supt de la maică-sa. În acest moment, executorii mei judecătorești sunt pe urmele sale. Până la urmă, tot eu voi câștiga!”, a spus Oana Zăvoranu, conform celor de la playtech.ro.

Mă lupt pentru dreptatea mea din 2016. Anul acesta, în martie sau aprilie, tribunalul mi-a dat dreptate. Luis Lazarus, pe care, de fapt, îl cheamă Vasilică Țuțurică, trebuie să-mi plătească 15.000 de euro, daune morale, la care se adaugă cheltuielile de judecată.

Una peste alta, în jur de 20.000 de euro. Însă, ce să vezi, Vasilică Țuțurică nu are niciun bun trecut pe numele său! Nu tu o mașină, fie ea și un Tico, nu tu o bicicletă, nu tu o pereche de chiloți. Dar Oana Zăvoranu nu se lasă. Tot o să-l găsesc cu ceva, nu am nicio îndoială.

Legea românească nu spune ce se întâmplă într-un scenariu ca cel pe care l-am întâmpinat și eu. Adică persoana condamnată să plătească niște bani nu poate fi executată.  Fiindcă și-au trecut toate bunurile pe numele mamei, surorilor, fraților, nepoților sau mai știu eu ale cui altcuiva. Ca atare, Lazarus nu are nimic pe numele său. Dar el are de plătit niște bani. Ce spune legea? Că trebuie să aștept!

Afară, lucrurile nu stau la fel. Ai greșit, plătești. Nu ai, muncești, ca să-ți achiți datoria. Uite, Luis Lazarus ar fi tocmai bun să măture străzile sectorului cinci al Bucureștiului. Sau, la iarnă, când dă zăpadă, îi dăm frumușel un plug să curețe zăpadă. Să fie util societății. Că tot apără el principiile societății pe la televiziune!”, a mai spus aceasta pentru cei de la impact.ro.

Sursa


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news