Home Stiri Oana Zăvoranu continuă să atace influencerii: „Videochatiste, prostituate”

Oana Zăvoranu continuă să atace influencerii: „Videochatiste, prostituate”

autor Buinoschi Andreea
198 vizualizari

Oana Zăvoranu continuă să își exprime opinia despre influencerii din România, dar, de data aceasta, actrița a schimbat categoria de vârstă a persoanelor vizate.

Prin intermediul unei serii de întrebări-răspunsuri, care a fost organizată pe contul ei de Instagram, Oana a fost rugată să își spună părerea pe care o are despre tinerele de 18, 19, 20 de ani care vor să devină influenceri. Reacția Zăvorancăi nu a întârziat și le-a jignit extrem de tare, la fel cum a făcut-o și cu influencerii mai mari.

„Niște moarte de foame, proaste mai mult decât prevede legea, în mare parte videochatiste, prostituate, tufă în orice domeniu, tupeiste, cu stofă de «șarlatance» care nu au cum să influențeze decât gâște credule și ciufulite la creier”, a scris pe contul ei de Instagram fosta soție a lui Pepe.

Cu toate acestea, se pare că Oanei îi plac și câteva persoane publice din țara noastră, printre care se numără Teo Trandafir, dar și Mircea Badea. Prezentatoarea de la Kanal D a intrat în grațiile actriței deoarece este extrem de inteligentă și își face meseria așa cum trebuie.

„Este o tipă foarte inteligentă și un om de televiziune cu adevărat «șmeker». Teo face parte din GREII televiziunii și, pe segmentul și genul ei de emisiune, este cea mai bună. În plus, mi-e tare simpatică ca om, dincolo de TV pentru că ne cunoaștem bine”, a declarat aceasta.

Nici despre Mircea Badea nu are o părere negativă, dar singurul minus pe care consideră că îl are este „nebunia” lui. „Îl duce capul. Restul… Bălăceanca. N-are nici ăsta toate țiglele pe casă!”, a spus Oana Zăvoranu…

Acesta a pornit un război împotriva influencerilor deoarece o deranjează faptul că multe persoane cumpără ceea ce ei promovează, iar printre cele mai criticate vedete de către ea au fost Adelina Pestrițu și Alina Ceușan.

Sursa

O persoană din trei are PARAZIȚI! Ușor de verificat! Doar ridică brațul și...

Obezitatea este dușman! Ai nevoie de asta pentru a pierde 10 kg în 1 lună...

În interiorul fiecărei persoane cu papiloame, se înmulțesc helminți care îi mănâncă.

A scăpat de durerea coloanei vertebrale în 13 secunde

Uite! Slăbim fără diete! Pierzi 10 kg într-o lună, dacă înainte de culcare...

Un parazit periculos cauzează papiloame pe corp! Totuși, el poate fi distrus

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

Loading..