Home Stiri Oana Zăvoranu continuă seria atacurilor la adresa Oanei Roman: „O mincinoasă, o profitoare”

Oana Zăvoranu continuă seria atacurilor la adresa Oanei Roman: „O mincinoasă, o profitoare”

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 701 views 2 minute timp de citit

Zilele trecute, Oana Roman le-a spus fanilor săi că a câștigat procesul împotriva Oanei Zăvoranu, după ce, de mai bine, de șase luni, aceasta a fost victima agresiunilor verbale venite din partea actriței, în mediul online. Cu toate acestea, recent, fosta soție a lui Pepe a declarat că, de fapt, Oana a spus doar o parte din adevăr.

„Atât timp cât nu ai o soluţie definitivă, nu înseamnă că ai câştigat un proces! De fapt, aceste ordonanţe președințiale nu sunt atât de importante, pentru că ele sunt înaintea unui proces civil, acela este important. Ideea este că, în toamnă, încep procesele civile propriu-zise şi acolo mă voi concentra eu.

Se bucură degeaba de titlurile de genul «Oana Zăvoranu, înfrântă!». Asta e o mincinoasă, o profitoare! Din cauza asta, nu o suportă nimeni, are un tupeu incredibil, nu din cauza aspectului fizic, că nu sunt toţi frumoşi, nu sunt toţi slabi.

Un om poate să fie gras sau urât, măi, dar e plăcut, e altruist, e mişto… este haios, îţi doreşti compania lui, dar ea nu are nimic.

Eu tot ce fac este un pamflet! Încerc să le deschid ochii oamenilor şi să le demasc pe toate! Nu este clar că nu ai cum să prezinţi, în fiecare zi, altă cremă, alt spray, alt espressor decât dacă o faci pentru nişte bani, mai mult sau mai puţin?

Oamenii vor înţelege cine e Oana Zăvoranu şi ce face Oana Zăvoranu, în timp. Poporul nostru nu ştie să aprecieze oamenii la justa lor valoare. Ştiu să aprecieze non-valori, persoane din astea efemere, de-o vară, de-un sezon…

Ce lucruri neadevărate spun eu? Cumva eu inventez lucruri? Am eu vreun folos, îmi intră mie vreun milion de euro în buzunar? Fac treaba asta, pentru că este în simţul meu civic! Sunt un om foarte deştept şi mor, aşa, când văd numai minciună”, a spus Oana Zăvoranu pentru cei de la cancan.ro.

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies