Home Stiri Oana Zăvoranu dă de pământ cu Adela Popescu: „Se rupe în figuri”

Oana Zăvoranu dă de pământ cu Adela Popescu: „Se rupe în figuri”

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 394 views 2 minute timp de citit

Adela Popescu are mai multe contracte de imagine în desfășurare, printre care se numără și unul cu un brand care fabrică scutece pentru bebeluși și, după ce a plasat o reclamă în mediul online în legătură cu aceste scutece, Oana Zăvoranu a taxat-o imediat pe soția lui Radu Vâlcan.

„Şi acum vine şi «celebra» care tot plătită e… «doar» ca să vorbească de c*** însă… Stai că vă şi arată! Na… acu fiecare cu ce poate! DA MOCA SĂ FIE!!! Adeluţo, da’ aparatu’ ăla de muls lapte pe care îl forjai de ce nu îl mai arăţi mămicilor? … a… am înţeles, nu mai eşti plătită pentru ălă şi te «preocupi» doar dacă e pe caşcaval. Vedeţi? Ea e plătită să vorbească.

Uite bucuria, mă, da’ acu’ aveţi un buzunărel aici. Hai, poftă bună, nebunele «fierte» pe Instagram şi coduri şi aronduri de la «dive». Vezi că ai uitat să pui «PARTENERIAT PLĂTIT», deşi toată lumea ştie că iei şi bani, măi «vedeto». Auziţi, când o vedeţi pe «distinsa» pe undeva că se rupe în figuri, s-o întrebaţi dacă are cacandanaua în geanta «vuitton». Dacă nu are ea, siguuuur are Răducuuuu”, a scris Oana Zăvoranu în mediul online.

Adela Popescu nu poate sta departe de copiii ei

„Ne e tare dor de o vacanță în doi a-și spune. E tare complicat acum, nu știm cum să ne împărțim sau cum să-i împărțim. În plus, cel mic este încă alăptat și, deci, trebuie oricum să plecăm cu el. Deja e la vârsta la care nu are stare deloc, nu mai e un bebeluș care stă cuminte acolo. Când vine vorba de băieții mari, ei chiar nu se mai pot separa. (…) Sunt atât de legați, încât nu mai putem să-i despărțim acum, nu putem pleca cu unul și fără celălalt. Și, oricum, nu mai pot. Am sentimentul că inima mea nu e întreagă, mi se pare că sunt nedreaptă dacă aș face asta, nu pot, deci nu pot. (…)”, a spus soția lui Radu Vâlcan în mediul online.

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies