Home Stiri Oana Roman, de partea lui Pepe: „Raluca Pastramă exagerează”

Oana Roman, de partea lui Pepe: „Raluca Pastramă exagerează”

autor Buinoschi Andreea
215 vizualizari

Showbizul românesc a fost zguduit de vestea conform căreia Pepe și Raluca vor divorța, după aproape zece ani de relație. De aproximativ o săptămână, fiecare aduce acuzații grave la adresa celuilalt, dar se pare că și-au atras și aliați. De partea lui Pepe se află Oana Roman, care susține că Raluca nu a fost victima violenței artistului, așa cum ar vrea ea să se creadă.

„Toată lumea se întreabă dacă noi, apropiații, ne-am așteptat. A fost un eveniment în familia lui cu o săptămână înainte de acest anunț al lui legat de divorț, eu nu am participat, pentru prima dată. Fiind Rac, el este un om destul de introvertit, de aceea este foarte bine tot ceea ce face în viața lui.

Atunci când a făcut acest anunț… cred că s-a înțeles foarte clar că el nu și-a dorit acest divorț, această separare. Cred că nimeni nu a înțeles. Eu nu mă văd cu Raluca. Doar când mergem cu copiii la tenis. Informația a ajuns și la urechile mele, la un moment dat. Eu nu mă bag în lucruri. Pentru el, copiii sunt cei mai importanți și nu s-a așteptat să se ajungă aici.

A fost acuzat pe nedrept. Ordinul de protecție a fost anulat (…) Raluca Pastramă exagerează”, a spus fiica lui Petre Roman în cadrul emisiunii XNS.

Zilele trecute, după ce a ieșit din instanță, artistul latino a răbufnit și a negat toate acuzațiile care i s-au adus. „Dacă ar fi existat vreo violență, ar fi fost dovedită astăzi! Eu de asta am tăcut, ca să vedeți cât de frumoasă este la față, nu are nimic. Neavând nimic, și-a retras plângerea acum. Nu s-a întâmplat niciun act de violență, nimic, s-a încercat să se construiască niște probe pentru divorțul care urmează, dar nu au putut fi construite. Să își dea masca jos, să vedeți ce pumn în gură «i-am dat»”, a declarat Pepe…

Sursa

Sursa

O persoană din trei are PARAZIȚI! Ușor de verificat! Doar ridică brațul și...

Obezitatea este dușman! Ai nevoie de asta pentru a pierde 10 kg în 1 lună...

În interiorul fiecărei persoane cu papiloame, se înmulțesc helminți care îi mănâncă.

A scăpat de durerea coloanei vertebrale în 13 secunde

Uite! Slăbim fără diete! Pierzi 10 kg într-o lună, dacă înainte de culcare...

Un parazit periculos cauzează papiloame pe corp! Totuși, el poate fi distrus

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

Loading..