Home Stiri Oana Zăvoranu, declarații despre primul copil

Oana Zăvoranu, declarații despre primul copil

autor Buinoschi Andreea
216 vizualizari

De-a lungul timpului, Oana a fost întrebată, de nenumărate ori, când va avea un copil. Deși, fie a spus că nu vrea, fie a spus că nu știe sigur, iată că, în cele din urmă, soția lui Alex Asharf s-a decis! Conform ultimelor sale declarații, vedeta în vârstă de 47 de ani vrea să devină mamă de băiețel, în ciuda faptului că soțul său își dorește o fetiță.

În cadrul unui live făcut de Alex Asharf, o internaută a pus o întrebare legată de copil și, de data aceasta, actrița nu a mai reacționat impulsiv, spunând că au discutat mult legat de acest subiect.

„Eu am zis că vreau fată, să nu am concurență, să stea cu mama. Pe când un copil? Stați și veți vedea. Ai burtică?”, a spus Alex. Oana a răspuns imediat, în stilul său caracteristic: „Da, puiule, nu mai pot. Sunt într-o burtă toată”. „Nu, că vrem. Vrem amândoi un bebe. Oana vrea băiat, eu vreau fată”, a continuat soțul actriței, în timp ce aceasta susținea că își dorește un băiat: „Eu vreau băiat, pentru că băieții sunt pentru mame. Și fetele sunt pentru tați”. Asharf a continuat, susținându-și, în continuare, dorința: „Eu vreau fată, să o streseze pe mami”.

În urmă cu mai mul timp, Oana a oferit un răspuns extrem de tranșant atunci când, într-o discuție, a fost întrebată de o posibilă sarcină. „Uite că nu vreau, că nu e momentul încă, că nu simt și că nu e treabă voastră. Ok? Întrebare mega comunistă și impertinentă zilnic pusă! Mă și vedeți pe MINE făcând sondaje în rândul populației: «Când credeți că ar trebui să am și eu copii?»?

Faptul că împărtășesc cu voi multe din viața mea nu înseamnă că vorbim și despre ce trebuie fac eu în patul meu. Și în mod constant, întrebarea asta vine numai de la țărănci înapoiate, care cred în mintea lor că scopul vieții este să faci o sută de copii, să stai numai călăre zi și noapte și să te fălești după cu ei!”, a mărturisit, la acea vreme, Zăvoranca…

Sursa

O persoană din trei are PARAZIȚI! Ușor de verificat! Doar ridică brațul și...

Obezitatea este dușman! Ai nevoie de asta pentru a pierde 10 kg în 1 lună...

În interiorul fiecărei persoane cu papiloame, se înmulțesc helminți care îi mănâncă.

A scăpat de durerea coloanei vertebrale în 13 secunde

Uite! Slăbim fără diete! Pierzi 10 kg într-o lună, dacă înainte de culcare...

Un parazit periculos cauzează papiloame pe corp! Totuși, el poate fi distrus

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies