Home Stiri Oana Zăvoranu, despre afacerea Adelinei și a lui Virgil, soțul ei: „Sunt nişte fake-uri obosite”

Oana Zăvoranu, despre afacerea Adelinei și a lui Virgil, soțul ei: „Sunt nişte fake-uri obosite”

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 523 views 2 minute timp de citit

Oana Zăvoranu continuă să o atace pe Adelina Pestrițu. De data aceasta, actrița a luat în vizor afacerea cu ceasuri și cu bijuterii de lux pe care o au fosta soție a lui Liviu Vârciu și Virgil, spunând că nimic din ceea ce vând nu este original.

„Sunt nişte fake-uri obosite, se merge pe acelaşi principiu de prosteală, capul este «Pinocchio», ea este şefa. Se duc şi iau din Turcia fake-uri. Pe voi vă mai miră ceva vizavi de tupeul acestor gloabe? Ei sunt extrem de tupeişti amândoi şi reuşesc să păcălească oamenii. Gâştele astea o cred pe cuvânt. Adică ceasurile vin în folie de plastic?

Eu, care sunt posesoare de astfel de ceasuri, şi eu, şi soțul meu le-am cumpărat, dar vin în nişte cutii frumoase, cu nişte certificate. Cum, vreodată, faci tu o poză cu ceasurile alea, toate grămadă aşa, și spui «Marfă nouă»? Din talcioc, adică! Aia e prezentare demnă de un magazin care comercializează produse de lux?”, a spus Oana Zăvoranu, conform playtech.ro.

Adelina Pestrițu se numără printre vedetele de la noi care au dat-o în judecată pe Oana Zăvoranu deoarece aceasta le critică pe rețelele sociale, adresându-le cuvinte jignitoare.

„De ceva timp, o persoană al cărei nume nu aș dori să îl pronunț sau să îl scriu, dar cu un anumit nivel de notorietate, a pornit o campanie puternic denigratoare la adresa mea și a altor influenceri din Social Media. Folosind jigniri, minciuni, calomnii, amenințări și alte mecanisme de aceeași categorie, aceeași persoană aduce grave atingeri la imagine… și nu numai. Noi nu am vorbit public despre acest lucru, pentru că nivelul la care se pretează acea persoană este unul în care nu vrem să coborâm nici noi, nici comunitățile noastre”, a fost mesajul postat de Adelina Pestrițu…

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies