HomeStiri Mondene Oana Zăvoranu, despre alăptatul în public: „Mi se pare un act grotesc”. Iată ce replică i-a dat Cristina Șișcanu!

Oana Zăvoranu, despre alăptatul în public: „Mi se pare un act grotesc”. Iată ce replică i-a dat Cristina Șișcanu!

autor Negriu Elena
Data publicării: Data actualizării: 1,1K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2019/06/Oana-Zavoranu-despre-alaptatul-in-public-„Mi-se-pare-un-act-grotesc”.-Iata-ce-replica-i-a-dat-Cristina-Siscanu.jpeg

Oana Zăvoranu și-a manifestat părerea despre alăptatul în public, dezaprobând vehement acest act. Bruneta a adus critici asupra femeilor care alăptează în văzul tuturor și a folosit cuvinte dure.

„Mie mi se pare un act grotesc, care îmi produce greață și vomă în același timp. Nu cred că sânul unei femei, indiferent dacă este pentru alăptat, trebuie să fie văzut de toți trecătorii dintr-un parc. Nu mi se pare normal”, a declarat Oana Zăvoranu.

Cristina Șișcanu, soția lui Mădălin Ionescu, susține foarte mult alăptatul în public și promovează acest lucru pe conturile sale de socializare, deoarece îl consideră firesc. Cristina Șișcanu i-a dat Oanei Zăvoranu o replică pe măsură, folosind cuvinte usturătoare la adresa acesteia.

„Mă lasă rece ce spune Oana Zăvoranu. L-a jignit inclusiv pe soţul meu. Nu este normal. Foarte bine că nu-şi doreşte să aibă copii. Îmi este milă de copiii pe care ar putea să-i aibă Oana Zăvoranu. Ea a moştenit averea, noi ne chinuim să ne creştem copiii, muncim pentru fiecare bănuţ. Avem trei, iar unul cu handicap”, a spus Cristina Șișcanu…

„Este un suflet negru. Tot ce atinge distruge. Nu are nicio calitate. Ar trebuie să-mi ridice statuie, eu cresc trei copii. Nu i-am dorit niciodată moartea. Nişte invenții, nişte prostii. Mă bucur că foarte multe mămici mi-au scris şi că nu se simt timorate de Oana Zăvoranu. Au prins curaj şi alăptează în public fără teamă. Mă doare-n cot de Oana Zăvoranu. Această femeie nu reprezintă nimic pentru mine. Nu a făcut nimic în viaţa ei”, a adăugat aceasta…

Cristina Șișcanu are o fetiță cu Mădălin Ionescu, pe nume Petra, dar împreună îi cresc și pe ceilalți doi copii ai lui pe care îi are din prima sa căsnicie: un băiat, Filip, ce suferă de o afecțiune numită hemipareză, și o fată, Ștefania.

Sursa: cancan

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed