Home Stiri Oana Zăvoranu este de partea Ralucăi Pastramă

Oana Zăvoranu este de partea Ralucăi Pastramă

autor Buinoschi Andreea
205 vizualizari

După opt ani de relație, Pepe a anunțat că el și Raluca vor divorța. În ciuda faptului că, inițial, actrița i-a criticat extrem de dur pe amândoi, ba chiar i-a jignit, se pare că, în cele din urmă, Oana a trecut de partea Ralucăi și și-a exprimat opinia despre decizia sa de a-l înșela pe fostul ei soț.

„Dacă, într-adevăr, l-a înșelat asta, bine i-a făcut! Eu am mai multe info și despre el și despre ea. Nu mă interesează situația lor, dar de dat cu părerea pot să îmi dau, că am cu ce! El oricum fără mine e zero barat.

Lor le place prosteala asta pe care publicul o halește ușor și minciuna în care trăiesc de când s-au luat… Aia nu a fost dragoste, totul a fost forțat, acolo au fost alte chestii ca să mă distrugă pe mine… Dar eu am imunitate la amenințări sau manevre din astea. Se vor împăca pentru că vor pune batista pe țambal…

Și eu și multă lume știm chestii despre căsătoria ăstora doi, cât de «mult» o iubea pe Fiona și cum părinții lui, practic, au făcut niște înțelegeri, ca între «cuscri», ca să fie totul bine… Știu mult mai multe decât pot spune și ei știu toți că știu! Lumea care vrea să creadă în baliverne e liberă să fie naivă”, a spus aceasta pentru cei de la ciao.ro.

„Despre circul fostului Pepe, cred că profită de tot ce poate pentru a părea mereu «victimă»… ceea ce nu a fost niciodată, din contră! Este de o «parșivitate» incredibilă, manipulator, și alunecos. Continui să nu cred în acest divorț!

Continui să cred că îi este foame și este surprins că divorțul lui de Fiona nu prezintă interes pentru nimeni, dar ăsta e adevărul.

Între ei, cei din lumea lor, nu își scot ochii… orice e pe acolo vor acoperi și vor băga mizeria sub covor… Cu mine, pentru că sunt și româncă, șmecheră, drăcoasă, și legile audiovizualului erau ca și inexistente atunci, a putut să facă atâta circ… acum o să se agite în zadar… deja plictisește lumea…

Oamenii pot vedea cu această ocazie cât de sinceri sunt ăștia amândoi, care până acum trei săptămâni «pozau» în familia perfectă, minunată și eternă”, a adăugat Zăvoranu.

Sursa

Sursa

O persoană din trei are PARAZIȚI! Ușor de verificat! Doar ridică brațul și...

Obezitatea este dușman! Ai nevoie de asta pentru a pierde 10 kg în 1 lună...

În interiorul fiecărei persoane cu papiloame, se înmulțesc helminți care îi mănâncă.

A scăpat de durerea coloanei vertebrale în 13 secunde

Uite! Slăbim fără diete! Pierzi 10 kg într-o lună, dacă înainte de culcare...

Un parazit periculos cauzează papiloame pe corp! Totuși, el poate fi distrus

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

Loading..