Home Stiri Oana Zăvoranu, executată silit, după ce a fost găsită vinovată pentru șantaj

Oana Zăvoranu, executată silit, după ce a fost găsită vinovată pentru șantaj

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 254 views 3 minute timp de citit
  • Oana Zăvoranu a fost găsită vinovată pentru acuzațiile ce i-au fost aduse.
  • Aceasta a refuzat să plătească datoriile pe care le avea.
  • În consecință, fosta soție a lui Pepe a fost executată silit.

Oana Zăvoranu a fost găsită vinovată pentru acuzațiile care i-au fost aduse și, conform playtech.ro, a refuzat și să își plătească datoriile pe care le avea. Așadar, aceasta a fost executată silit, iar tot incidentul are legătură cu fostul manager al clinicii sale care, în urmă cu ceva timp, i-a adus mai multe acuzații.

După ce, timp de un an, Bogdan Furtună a fost manager al clincii Oanei, acesta a demisionat și a acuzat-o pe Oana că nu și-a îndeplinit îndatoririle economice pe care aceasta le avea, motiv pentru care actrița s-a și ales cu o plângere penală.

Ce a făcut Oana Zăvoranu în acel moment?

Conform declarațiilor care au fost făcute de fostul manager în acele momente, acesta ar fi trebuit să primească din partea șefei sale suma de 40.000 de euro. Așadar, Oana l-ar fi șantajat cu ajutorul avocatului ei și i-ar fi cerut lui Bogdan Furtună suma de 800.000 de euro.

„M-au șantajat pentru o sumă de bani. Amenințările au venit sub forma unui posibil scandal în presă, cu prejudicii de imagine. Mi-au zis că mă distrug în presă. Mi-au cerut 800.000 de euro. După aceea, au scăzut la 300.000 de euro.

Curtea de Apel a constatat infracțiunea, în urma plângerii mele, și au trimis-o în judecată. Eu nu am chemat-o în judecată. Eu am răspuns solicitărilor organelor abilitate. Nu am nici o teamă, decât cea de Dumnezeu. Dacă greșesc, îmi asum și răspund”, a spus medicul atunci.

Potrivit click.ro, s-a demonstrat că Oana Zăvoranu este vinovată de șantaj.

Artista a fost în conflict cu Luis Lazarus

Mă lupt pentru dreptatea mea din 2016. Anul acesta, în martie sau aprilie, tribunalul mi-a dat dreptateLuis Lazarus, pe care, de fapt, îl cheamă Vasilică Țuțurică, trebuie să-mi plătească 15.000 de euro, daune morale, la care se adaugă cheltuielile de judecată.

Una peste alta, în jur de 20.000 de euro. Însă, ce să vezi, Vasilică Țuțurică nu are niciun bun trecut pe numele său! Nu tu o mașină, fie ea și un Tico, nu tu o bicicletă, nu tu o pereche de chiloți. Dar Oana Zăvoranu nu se lasă. Tot o să-l găsesc cu ceva, nu am nicio îndoială.

Legea românească nu spune ce se întâmplă într-un scenariu ca cel pe care l-am întâmpinat și eu. Adică persoana condamnată să plătească niște bani nu poate fi executată.  Fiindcă și-au trecut toate bunurile pe numele mamei, surorilor, fraților, nepoților sau mai știu eu ale cui altcuiva. Ca atare, Lazarus nu are nimic pe numele său. Dar el are de plătit niște bani. Ce spune legea? Că trebuie să aștept!”, a mai spus aceasta pentru cei de la impact.ro.

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies