Home Stiri Oana Zăvoranu i-a transmis un mesaj Isei, fata Oanei Roman

Oana Zăvoranu i-a transmis un mesaj Isei, fata Oanei Roman

autor Buinoschi Andreea
220 vizualizari

Zilele trecute, Oana Zăvoranu a jignit-o pe Oana Roman, prin intermediul unei poze cu fata acesteia. În acel moment, fiica lui Petre Roman a decis să o dea în judecată, cerând ajutorul oamenilor, printr-un mesaj postat pe o pagină de Facebook. Nu a durat mult și reacția actriței a venit, în stilul caracteristic, bineînțeles.

„Dragilor, azi o excepție cu acordul admin-ilor. Vă rog, am nevoie de un sfat juridic beton pentru a face plângere și orice altă cale legală există pentru a trage la răspundere o persoană care a furat poza cu copilul meu, fără acordul meu, și a denigrat acest copil public pe rețelele sociale. Atâta timp cât atacurile au fost la adresa mea nu am reacționat pentru a intra în conflict cu un om cu grave probleme psihice, dar atacul la adresa copilului meu și al oricărui copil este de neacceptat pentru oricine.

Cred că nu există precedent în lume ca cineva să atace public un copil minor. Vreau să știu dacă există cale legala de a atrage răspunderea penala cât și civilă pentru așa ceva. Am nevoie de un avocat bun și hotărât, care să mă ajute în acest demers. Vă mulțumesc. De azi-dimineață nu mai sunt om și numai un părinte sau un om cu minimum de umanitate poate înțelege ce înseamnă să-ți fie terfelit copilul”, este mesajul prin care soția lui Marius Elisei a cerut ajutor.

Ieri seară, seria atacurilor venite din partea Zăvorancăi nu s-a oprit, iar acesta i-a transmis un mesaj Isei, în care spune că o compătimește.

„Dacă ai nevoie de ajutor, caută-mă. Cu tine n-am nimic, cu mă-ta am! Tu n-ai nicio vină că asta e mă-ta. Isa, ești bine, fată? Legenda spune că după filmarea aia, Oana Roman a mâncat-o pe Isa”, este mesajul pe care aceasta l-a transmis pe Instagram.

Actrița din Sacrificiul s-a referit la un video al soției lui Marius Elisei, în care vedeta le-a spus fanilor ei că a mâncat o banană și o felie de pizza. Fiica sa, Isa, a spus că, de fapt, Oana Roman a mâncat trei felii de pizza, dar remarca a deranjat-o, deoarece aceasta a avut o reacție extrem de acidă la adresa fetei sale…

Sursa

 

O persoană din trei are PARAZIȚI! Ușor de verificat! Doar ridică brațul și...

Obezitatea este dușman! Ai nevoie de asta pentru a pierde 10 kg în 1 lună...

În interiorul fiecărei persoane cu papiloame, se înmulțesc helminți care îi mănâncă.

A scăpat de durerea coloanei vertebrale în 13 secunde

Uite! Slăbim fără diete! Pierzi 10 kg într-o lună, dacă înainte de culcare...

Un parazit periculos cauzează papiloame pe corp! Totuși, el poate fi distrus

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

Loading..