Oana Zăvoranu, implanturi de 37.000 de euro

745

Oana Zăvoranu și-a pus implanturi dentare de câteva zeci de mii de euro. Bruneta s-a lăudat cu noua sa ispravă pe Internet, postând și dovada.

 

Oana Zăvoranu nu pare să înceteze seria de extravaganțe. Ba mai mult, bruneta se laudă cu isprăvile sale pe Internet, unde internauții o critică sau îi trimit mesaje de susținere. Dacă acum ceva timp aceasta și-a cumpărat o pereche de pantofi împodobită cu 40 de mii de cristale Swarovski, acum și-a făcut un implant dentar, dar nu unul obișnuit, ci unul de mii de euro.

Fosta soție a lui Pepe s-a declarat foarte mulțumită de rezultat, așa că a postat o fotografie cu dantura ei pe Facebook, pentru a le arăta tuturor schimbarea. „My brand new Hollywood Smile!
And the colour… White California”, a scris aceasta în descrierea postării.

După ce fanii au cerut lămuriri în legătură cu intervenția suferită de Oana Zăvoranu, aceasta a dat explicațiile de rigoare. Deși inițial aceasta a susținut că schimbarea a costat-o 28 de mii de euro, ulterior ea a modificat comentariul și a crescut suma la 37 de mii de euro. „Sunt noile mele implanturi (pentru că nu recomand fațetele) și au costat 37.000 de euro (sus și jos). Sunt ultima descoperire în materie de implantologie din America și sunt din zirconiu”, a scris bruneta…

Fanii au criticat-o pentru sumele de bani pe care le cheltuie pe lucruri fără rost, după părerea lor, dar Oana Zăvoranu nu s-a lăsat impresionată de comentariile lor și le-a dat un răspuns pe măsură: „Pe cine tot freacă grija pe ce se duc BANII MEI? Ia mai vedeţi-vă de treaba voastră că nu dau eu explicaţii nimănui, după cum nici pe mine nu mă interesează ce faceţi voi toţi cu banii voştri… sunteţi nişte comunişti ăştia care tot o ardeţi aşa”, a fost replica brunetei.

Save