Home Stiri Oana Zăvoranu, ironii la adresa lui Pepe „Bichonul latino-lover al României”

Oana Zăvoranu, ironii la adresa lui Pepe „Bichonul latino-lover al României”

autor Buinoschi Andreea
160 vizualizari

Oana Zăvoranu l-a atacat pe fostul ei soț, Pepe, după ce acesta a promovat ceaiuri pentru slăbit. Aceasta i-a pus chiar și o poreclă, „bichon”, așa cum a făcut cu toate persoanele publice pe care le-a luat în vizor până acum.

„Vreau să încheiem cu bichonul. Cine este bichon în țara asta? Bichonul latino-lover al României care se c*** fuior. El, oriunde este, la bar, la restaurant, uite-l! I-au spus: «Te rog frumos, uite, pe tine nu te punem pe ăla de alergat, tu vreau să ai o privire pătrunzătoare de latino-lover, colț cu bichon și să arăți ceaiul».

Uite, el și bea ca să vă și arate. A avut și un giveaway, unde poți câștiga un pachet. Așa sărăcie, mă? Domn’le, senzațional e bichonul. Apus-au vremurile când făcea hituri datorită mie și a ajuns la extrageri cu giveaway-uri cu ceaiuri de c****e. Asta e, karma’s a bitch”, a spus actrița pe canalul său de YouTube.

În urmă cu mai mult timp, Pepe a vorbit despre momentul în care a aflat că Oana Zăvoranu l-a înșelat, deși aceștia erau căsătoriți.

„Dacă afli că nevastă-ta, când tu nu ești acasă, îți zice că se duce la o prietenă, ce faci? Te convingi că așa e. Am stat vreo trei ore până a ieșit de la un apartament, eu știam, că am mai fost acolo, dar ieșea singură. La un moment dat, a ieșit cu el și am zis: «Gata, acum am făcut flagrantul». Eu eram plecat din București. Și eu mincinos. Faza dură a fost că eu mergeam în spatele lor și vorbeam cu ea la telefon. Era parcat în fața casei lui și eu parcat în spatele lor… și ea aștepta să închid eu telefonul să își poată lua la revedere de la el, iar eu nu-i lăsam.

Vorbeam cu ea orice, dar nu voiam să închid. A avut la un moment dat o tentativă din asta de a ridica tonul la mine. Și am zis: «Ce faci, vorbești urât cu mine de față cu fraierul?». M-am dat jos și i-am bătut în geam. Am zis: «Băi, boss… oricum știu tot, iubește-o și tu 10-15% din cât am iubit-o eu, respect-o și duceți-vă mai departe» și am plecat”, a spus Pepe în cadrul emisiunii online…

Sursa

Sursa

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies