Home Stiri Oana Zăvoranu, limbaj vulgar la adresa unui cuplu celebru: „Mă p!$ pe gândaci și pe sărăcii”

Oana Zăvoranu, limbaj vulgar la adresa unui cuplu celebru: „Mă p!$ pe gândaci și pe sărăcii”

autor Buinoschi Andreea
110 vizualizari

Oana Zăvoranu a făcut un live pe pagina sa de Instagram și, întrebată de un internaut despre replicile acide care au existat între ea și Denisa, soția lui Flick, aceasta a avut o reacție vulgară la adresa cuplului.

„Vă rog din suflet, de gândaci de bucătărie și de ploșnițe nu discut, nu mă interesează ce zic alienații despre mine. Mă p!$ pe ei. Mă p!$ pe gândaci și pe sărăcii”, a zis Oana pe pagina sa de Instagram.

După ce Denisa a aflat că Oana a luat-o în vizor și pe ea, deoarece promovează anumite produse pe rețelele sociale, în cadrul unei emisiuni televizate, modelul a spus ce părere are despre actriță.

„Nu mă preocupă absolut deloc ce spun, consider că fiecare om e la un nivel și, dacă ăsta e nivelul, nu mă interesează ce spun. Personajul respectiv mă înspăimântă, nu vreau să visez urât noaptea, nu răspund și n-am răspuns până acum, nu pentru că mi-e frică și că n-aș vrea să atac, dar, în momentul de față, ar însemna să mă cobor și mă lupt în mocirlă.

Ce pot să fac în schimb, în calitate de consilier în dezvoltare personală, îi propun o oră de consiliere contra-cost, eu nu fac «mocangeală», așa cum insinuează că aș face, lucrez pe bani.

Avem de-a face cu un caz grav, orice om evoluat poate să-și dea seama de acțiunile ei, e plină de frustrări, neîmpliniri, neacceptare, sunt acolo niște invidii, poate traume din copilărie nerezolvate. A ajuns-o bătrânețea, foarte multe realizări nu are, în afară de scandaluri, nu o reprezintă altceva.

Se agață de persoane care, în momentul de față, sunt apreciate și e băgată în seamă de o comunitate cu un nivel intelectual egal ca al unui copil care învață să meargă târâș și atunci e interesantă”, a spus Denisa, soția lui Flick, pentru cei de la Antena Stars, după ce a fost atacată de către actriță…

Sursa

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies