Home Stiri Mondene Oana Zăvoranu, mândră de soțul său: „Este unul la un milion. Voi ştiţi doar 10% din lucrurile pe care i le-am făcut”

Oana Zăvoranu, mândră de soțul său: „Este unul la un milion. Voi ştiţi doar 10% din lucrurile pe care i le-am făcut”

autor Negriu Elena
1,K views

Deși are o fire temperamentală, Oana Zăvoranu își arată câteodată și latura mai delicată. Aceasta a tânjit în sinea sa mereu după echilibru, iar odată ce l-a cunoscut pe actualul său soț, Alex Ashraf, a găsit echilibrul care îi lipsea.

Invitată în cadrul emisiunii Agenția VIP, aceasta a vorbit despre felul în care se poartă cu ea soțul său, precizând că are multă răbdare cu ea și știe cum să gestioneze situația atunci când ea se manifestă vulcanic. Oana Zăvoranu se simte mândră și norocoasă că a întâlnit un astfel de bărbat, deși nu ar fi crezut că va întâlni pe cineva ca el.

„Dacă mi-ar zis mie cineva, vreodată, că voi rămâne cu acest om pe care îl dădeam afară pe uşă, şi îmi intra pe geam. Nu aş fi crezut că poate avea atâta influenţă asupra mea.

Treceam printr-o perioadă mai întunecată. Şi nu mai credeam în dragoste. Poate într-o aventură, dar nu în iubire. Nu credeam că poate fi el stâlpul de care aveam nevoie. A fost foarte perseverent. Voi ştiţi doar 10% din lucrurile pe care i le-am făcut”, a declarat Oana Zăvoranu.

„Nu ar fi fost bine dacă aborda varianta macho cu mine. A gândit foarte bine, răbdător, perseverent, deoarece doar aşa poţi îmblânzi fiara. A avut abilitatea de a vedea în viitor mai bine decât mine, care eram tulbure atunci. Nu îmi făceam planuri de termen lung, dar el a reuşit. A funcționat la capacitate maximă”, a mai spus aceasta…

„Toată lumea îmi spune că m-am schimbat mult, în bine. Îmi oferă iubire pură. A trecut un test. A avut nişte milioane de euro pe care le-a luat de la bancă. Putea să aleagă altă cale, să plece de lângă mine. Dar nu a făcut-o, a demonstrat că mă iubeşte, am zis «wow». Este un bărbat unul la un milion”, a conchis Oana Zăvoranu.

Sursa: spynews.ro

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed