Home Stiri Oana Zăvoranu, mesaj la patru ani de la nuntă

Oana Zăvoranu, mesaj la patru ani de la nuntă

autor Buinoschi Andreea
313 vizualizari

Ieri, Oana Zăvoranu și Alex au împlinit paru ani de la nuntă. Aceasta a publicat mai multe fotografii de la fericitul eveniment, alături de un mesaj despre cea mai importantă zi din viața lor.

„Cea mai importantă zi, a căsătoriei mele. În acea zi, mi-am unit destinul cu al soțului meu, cu «cununii», cum îmi place mie să zic glumind, avându-i ca nași pe Silviu și Mihaela Prigoană 🙏🙏🙏”, a scris Oana pe pagina sa de Instagram.

În urmă cu ceva timp, Oana a mărturisit că ea și soțul ei se înțeleg de minune, în ciuda a ceea ce se spune despre relația lor. Actrița a vrut să le închidă gura răutăcioșilor și a făcut mai multe afirmații din interiorul relației lor.

„Noi suntem mai bine ca niciodată, ne ocupăm de lucruri serioase, avem grijă de clinica noastră care este «copilul» nostru iubit ❤️🙏❤️.
Suntem fericiți că la sfârșitul fiecărei zile ne rezolvăm treburile într-o lume din ce în ce mai anormală, ne vedem de proiectele în derulare, care, mulțumim lui Dumnezeu, sunt destule și vă vor bucura pe cei buni și normali, ne trăim din plin frumoasa noastră poveste de dragoste, (…) o căsnicie care nu se clatină deloc și un viitor împreună care sună bine de tot 🙏.

Acest mesaj e pentru toți cei care nu pot dormi de grija mea sau a căsniciei mele, a averii mele, a faptului că sunt Oana Boss, indiferent prin câte am trecut în viață, că sunt frumoasă, sănătoasă și arăt extraordinar de tânără, chiar dacă am făcut 48 de ani, că sunt smart, că nu mă doboară nimeni și nimic, că sunt o luptătoare, că fac lucruri care nu rămân neobservate, că reușesc să creez trenduri și sunt un lider înnăscut, că am un business de succes, curat și la standardele cele mai înalte”, a spus actrița pe rețelele sociale…

Sursa

Sursa

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies