Home Stiri Oana Zăvoranu, mesaj pentru Marius Elisei, soțul Oanei Roman

Oana Zăvoranu, mesaj pentru Marius Elisei, soțul Oanei Roman

autor Buinoschi Andreea
227 vizualizari
Oana Zăvoranu s-a decis să schimbe puțin registrul și, după ce a jignit-o pe Oana Roman de nenumărate ori, l-a adus în discuție și pe soțul acesteia, Marius Elisei. Cu toate acestea, actrița nu l-a jignit și pe el, ci și-a arătat compasiunea.
Totul a început când fiica lui Petre Roman a declarat că este mândră de Pepe, după ce a repostat un filmuleț, în care cânta  un duet. Atunci, actrița din serialul Sacrificiul s-a enervat și a avut o reacție în stilul său caracteristic.
„Și de ăsta e tare mândră… E… ea ar vrea ca și el să fie mândru de ea și așa ca «iubit», că de mult timp visează în secret la el… la el și el… NIMIC, BĂI, NENE. (…) Dar tu… continuă să visezi… că visul moare ultimul”, a declarat Zăvoranu după ce Oana Roman a spus că este mândră de Pepe.
După acest eveniment, Zăvoranu și-a îndreptat atenția către Marius Elisei, menționând că a auzit când a strigat după ajutor, dar totul a fost spus ironic.
„Marius, ți-am auzit strigătul de disperare. Mai rezistă puțin că a găsit (n. r. – Oana Roman) o piață acum de unde papă și o să aibă păpălică moca și nu mai ești în pericol”, a spus Oana Zăvoranu pe Instagram.
În urmă cu doar câteva săptămâni, fosta soție a lui Pepe a avut o reacție extrem de violentă la adresa fiicei lui Petre Roman, după ce aceasta și-a exprimat opinia despre actriță.
„A fost odată ca niciodată o «fetiță» cu mare poftă de mâncare. Părinții credeau că o să îi treacă, dar pofta de mâncare și apetitul pentru scandal și mizerie a crescut direct proporțional cu dimensiunile «trupului» ei. Părinții, mai ales tatăl, a fugit în lume, numai ca să nu mai aibă de-a face cu ea. 😂 O cheamă Onuca Pateuț, dar, mai nou, răspunde la numele de Peppa Pig. 🐷

Peppa a crescut și îi place la televizor, deși televizorului nu îi place de ea deloc. 🐽😂
Peppa a tot încercat să se aciuiască pe lângă locuri unde se poate mânca ca să facă reclamă și un timp chiar i-a mers, până când patronii restaurantelor au ajuns la concluzia că nu mai au mâncare pentru clienți și au gonit-o. 🤔
În zadar a mai tot încercat Peppa să îi atragă atenția tatălui fugit venind pe la TV cu miloaga, că tatăl, dus a fost…
Acum, Peppa e mândră nevoie mare că cică a slăbit vreo 89 de grame și vrea să o vadă lumea, deși cum spuneam lumea nu vrea să o vadă. 😂
”, a scris pe rețelele sociale fosta parteneră a lui Pepe…

 

O persoană din trei are PARAZIȚI! Ușor de verificat! Doar ridică brațul și...

Obezitatea este dușman! Ai nevoie de asta pentru a pierde 10 kg în 1 lună...

În interiorul fiecărei persoane cu papiloame, se înmulțesc helminți care îi mănâncă.

A scăpat de durerea coloanei vertebrale în 13 secunde

Uite! Slăbim fără diete! Pierzi 10 kg într-o lună, dacă înainte de culcare...

Un parazit periculos cauzează papiloame pe corp! Totuși, el poate fi distrus

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

Loading..