Home Stiri Oana Zăvoranu o aseamănă pe Anda Adam cu Nicolae Guță

Oana Zăvoranu o aseamănă pe Anda Adam cu Nicolae Guță

autor Mirela
874 views 2 minute timp de citit

Oana Zăvoranu a trecut la un alt nivel. După aproape o lună în care a dat de pământ cu multe vedete din showbizul românesc, acum, aceasta a început să le compare cu alte persoane. Mai nou, actrița a comparat-o pe Anda Adam cu Nicolae Guță, după ce, inițial, a criticat-o din cauza faptului că își editează pozele mult prea mult.

Inițial, fosta soție a lui Pepe s-a arătat extrem de deranjată se silicoanele Andei, dar, acum, Oana s-a legat de frunte, de buze și de stilul ei vestimentar. „Andu Madam! Da între «pectoralii» (n.r. sânii) ăia ce ai?… Că nu mai ne putem concentra la ce faci tu reclamă, că ne e frică! Femeia-bărbat bine! Și lasă «fotoșopu’», că nici nu te-am recunoscut… Noroc cu pectoralii.. Pardon, sânii!”, a spus Zăvoranu acum ceva timp.

Acum, aceasta a asemănat-o cu Nicolae Guță, din cauza aspectului său, dar și a modului în care se îmbracă.

„Mamă, Andule cum ai tu fruntea, n-o are nimenea. Îmi place și «ghiulu», e «pe sistem» cum i-ar plăcea și lui Guță, el ți l-a dat? Ce «sexy» și pe sistem e, nici hainele nu vor să stea pe ea, că se rușinează să îi acopere trupul de «zeiț». Începi să devii «influenceră», dar unde sunt buzele aici, nu le aveai la tine? Nu aveai nici chef de alea 487 de mii de filtre”, a scris Zăvoranu pe Instagram.

În urmă cu ceva timp, Anda Adam a vorbit despre greutatea sa, un subiect care a fost discutat o bună perioadă…

„Eu pot să am mai multe kilograme, dar, având masă musculară, ea, întotdeauna, este mai grea. Nu poți să mă compari cu mine cu o altă fată care n-a făcut sport în viața ei și se pune pe același cântar, ea are 52 kilograme, eu am 58, arătăm la fel, dar eu am șase kilograme mai mult. Da, doar că eu am masă musculară”, a spus artista pentru cei de la kfetele.ro.

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies