HomeStiri Mondene Oana Zăvoranu o critică pe Andreea Marin: „Mai poți să fii divă?”

Oana Zăvoranu o critică pe Andreea Marin: „Mai poți să fii divă?”

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 721 views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2021/10/Oana-Zavoranu-o-critica-pe-Andreea-Marin-„Mai-poti-sa-fii-diva.jpg

Recent, Oana Zăvoranu a fost invitată în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță și a vorbit despre Andreea Marin. Aceasta s-a legat de produsele pe care le promovează, spunând că ele nu o ajută să își păstreze imaginea pe care încearcă să o arate tuturor.

Oana Zăvoranu o critică pe Andreea Marin „Mai poți să fii divă” in Stiri Mondene

„Când faci reclamă la ceva care nu te umilește, atunci e ok. Când eu sunt cu priza în mână, dar, atunci când mă contactezi, zici că ai 300 de asistente, nu e ok. Marin (n.r. – Andreea Marin) face reclame la perii de WC. Am murit în momentul ăla. De ce nu spui: «Mie îmi place să mă cufuresc și de aia folosesc»? Pai, în momentul ăla, mai poți să fii divă?”, a spus Oana Zăvoranu despre Andreea Marin.

Oana Zăvoranu o critică pe Andreea Marin „Mai poți să fii divă” in Stiri MondeneÎn urmă cu puțin timp, Oana Zăvoranu a declarat că își dorește să facă un documentar despre propria ei viață, considerând că are foarte multe lucruri de arătat. „Îmi doresc să fac un film. Este unul dintre planurile mele. Este o mare provocare. Aș vrea să fac inclusiv un documentar despre anumite pasaje din viața mea. Când zic «documentar», mă refer la acel gen de documentare pe care le vedem pe Discovery Investigation, cu oameni care au participat, care vin cu mărturii”, a spus actrița pentru un post de televiziune, conform playtech.ro.

Oana Zăvoranu o critică pe Andreea Marin „Mai poți să fii divă” in Stiri MondeneDe asemenea, nu exclude nici posibilitatea de a se întoarce pe micile ecrane, dar doar dacă i se va oferi șansa de a prezenta sau de a juriza o emisiune care să fie pe gustul ei și direct proporțională cu personalitatea ei…

„Dacă aș fi ofertată de un post care să-mi dea un rol de prezentator, de jurat, într-o emisiune care să mă reprezinte, să-mi pot face treaba cu inteligență și onoare, aș accepta cu mare drag”, a mai spus aceasta.

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed