Home Stiri Oana Zăvoranu o jignește pe Oana Roman după ce a spus că o dă în judecată: „Ipocrită obosită ce ești”

Oana Zăvoranu o jignește pe Oana Roman după ce a spus că o dă în judecată: „Ipocrită obosită ce ești”

autor Buinoschi Andreea
106 vizualizari

Ieri, Oana Zăvoranu a încărcat pe contul ei de Instagram o poză cu fata Oanei Roman, spunând că va deveni și ea influencer. De asemenea, a lansat, din nou, critici la adresa fiicei lui Petre Roman, spunând că „nu știe de capul ei”. În cele din urmă, soția lui Marius Elisei a zis că o va da în judecată pe actriță, dar, ulterior, a șters postarea.

Așa cum era de așteptat, Oana Zăvoranu continuă să atace. „Nu ți-a furat nici p***, nimic, că nu am ce să îți fur eu, că ești săracă cu duhul ca și caracter. De ce o expui, dacă nu vrei să se știe de ea? Ipocrită obosită ce ești. Mori să apari în orice și cu orice și ridici tu râtu’ la mine? Stai în cocina ta, că nu reprezinți NIMIC!

Vă expuneți copilul, nesimțitele dracu’ ce sunteți, faceți bani și cu ei, poate și fără voia lor, după care săriți că vreți să aibă copiii privacy. Păi ei ar vrea, dacă nu ar avea troglodite de mame ca voi care să îi expună, că ei nu pot decide încă pentru ei. Hai, treci la coteț!”, a fost răspunsul actriței.

Oana Roman nu a suportat ca fiica ei să fie inclusă în acest scandal și a cerut ajutorul internauților. „Dragilor, azi o excepție, cu acordul admin-ilor. Vă rog, am nevoie de un sfat juridic beton pentru a face plângere și orice altă cale legală există pentru a trage la răspundere o persoană care a furat poza cu copilul meu, fără acordul meu, și a denigrat acest copil public pe rețelele sociale. Atât timp cât atacurile au fost la adresa mea, nu am reacționat pentru a intra în conflict cu un om cu grave probleme psihice, dar atacul la adresa copilului meu și al oricărui copil este de neacceptat pentru oricine. Cred că nu există precedent în lume ca cineva să atace public un copil minor. Vreau să știu dacă există cale legala de a atrage răspunderea penală, cât și civilă, pentru așa ceva. Am nevoie de un avocat bun și hotărât care să mă ajute în acest demers. Vă mulțumesc. De azi-dimineață nu mai sunt om, și numai un părinte sau un om cu minimum de umanitate poate înțelege ce înseamnă să-ți fie terfelit copilul”, a fost mesajul prin care fiica lui Petre Roman a cerut sprijin…

Sursa

Sursa

 

 

O persoană din trei are PARAZIȚI! Ușor de verificat! Doar ridică brațul și...

Obezitatea este dușman! Ai nevoie de asta pentru a pierde 10 kg în 1 lună...

În interiorul fiecărei persoane cu papiloame, se înmulțesc helminți care îi mănâncă.

A scăpat de durerea coloanei vertebrale în 13 secunde

Uite! Slăbim fără diete! Pierzi 10 kg într-o lună, dacă înainte de culcare...

Un parazit periculos cauzează papiloame pe corp! Totuși, el poate fi distrus

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies