Home Stiri Oana Zăvoranu reacționează, după ce Oana Roman a fost surprinsă în timp ce cumpăra haine de la tarabe: „Haine la kilogram, neamule!”

Oana Zăvoranu reacționează, după ce Oana Roman a fost surprinsă în timp ce cumpăra haine de la tarabe: „Haine la kilogram, neamule!”

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 853 views 2 minute timp de citit

Oana Roman și soțul ei, Marius Elisei, au fost surprinși, în urmă cu doar câteva zile, în timp ce cumpărau mai multe articole vestimentare dintr-un complex comercial de la marginea Capitalei. Imediat ce imaginile au ajuns la Oana Zăvoranu, aceasta a reacționat.

Din cauza faptului că Oana și soțul ei au cumpărat hainele la set, fiecare set având mai multe măsuri disponibile și din cauza faptului că modelele regăsite pe site-ul Oanei Roman seamănă cu hainele pe care tocmai le-a achiziționat, multă lume se întreabă dacă ceea ce aceasta vinde este cumpărat de la tarabe.

„Haine la kilogram, neamule! Nuuu, nu se poate așa ceva. Și noi care credeam că le face prin vreun atelier de cinci stele din Italia, în colaborare cu Giorgio Armani. Hai la haine de la «laifstail», «influencera» de la Sorbona. Gâșteleee!”, a scris Oana Zăvoranu pe pagina sa de Instagram.

În urmă cu ceva timp, actrița a declarat că, deși fiica lui Petre Roman a spus că a câștigat procesul împotriva ei, sentința nu este una definitivă. „Atât timp cât nu ai o soluţie definitivă, nu înseamnă că ai câştigat un proces! De fapt, aceste ordonanţe președințiale nu sunt atât de importante, pentru că ele sunt înaintea unui proces civil, acela este important. Ideea este că, în toamnă, încep procesele civile propriu-zise şi acolo mă voi concentra eu.

Se bucură degeaba de titlurile de genul «Oana Zăvoranu, înfrântă!». Asta e o mincinoasă, o profitoare! Din cauza asta, nu o suportă nimeni, are un tupeu incredibil, nu din cauza aspectului fizic, că nu sunt toţi frumoşi, nu sunt toţi slabi.

Eu tot ce fac este un pamflet! Încerc să le deschid ochii oamenilor şi să le demasc pe toate! Nu este clar că nu ai cum să prezinţi, în fiecare zi, altă cremă, alt spray, alt espressor decât dacă o faci pentru nişte bani, mai mult sau mai puţin?”, a spus actrița pentru cancan.ro…

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies