Home Stiri Oana Zăvoranu reacționează după ce Oana Roman a spus că îl susține pe Pepe: „Visează în secret la el!”

Oana Zăvoranu reacționează după ce Oana Roman a spus că îl susține pe Pepe: „Visează în secret la el!”

autor Buinoschi Andreea
172 vizualizari

Oana Zăvoranu a început, din nou, seria atacurilor lansate la adresa Oanei Roman. Se pare că actrița a fost deranjată de faptul că fiica lui Petre Roman a declarat că este mândră de Pepe. Așadar, Zăvoranca nu se va opri prea curând, iar scandalul dintre ele nu va ajunge la final în viitorul apropiat.

„Mare talent! Și o minune de voce și de om. Tare mândră de el! Și de ăsta e tare mândră… E… ea ar vrea ca și el să fie mândru de ea și așa ca «iubit», că de mult timp visează în secret la el… la el și el… NIMIC, BĂI, NENE. (…) „Dar tu… continuă să visezi… că visul moare ultimul. Nugget are alte «trebi», măi”, a spus Oana Zăvoranu pe Instagram.

Pepe și Oana Zăvoranu au format un cuplu pentru o lungă perioadă, dar cei doi au divorțat cu scandal. La acea vreme, în cadrul emisiunii Happy Hour, Pepe a oferit câteva detalii despre scandalosul divorț.

„Pe 18 martie am fi făcut șapte ani. N-am dormit toată noaptea, am fost euforic, am dormit doar două ore, pentru că eram fericit că a făcut pasul asta. Am lăsat-o pe ea sa dea divorțul. După ce am plecat, nu am mai vorbit cu ea la telefon, m-am săturat să mai vorbesc singur. Am stabilit să avem un divorț amiabil, să mergem la notar, că tot e legea. I-am spus să mergem împreună de mânuță, semnam și într-o zi se termină totul. I-am transmis că o mai las până pe 5-6 aprilie, ea s-a grăbit, dar eu am zis «Ura!».

Eu nu o șantajez pe Oana. Ma abțin de la anumite comentarii, normal ca știu mai multe decât știți voi. Oana nu știe unde se plătește curentul, telefonul mobil sau asigurarea. Am primit facturi detaliate la telefon, dar ma abțin să spun dacă a sunat la un număr anume mereu”, a declarat acesta…

Sursa

Sursa

 

O persoană din trei are PARAZIȚI! Ușor de verificat! Doar ridică brațul și...

Obezitatea este dușman! Ai nevoie de asta pentru a pierde 10 kg în 1 lună...

În interiorul fiecărei persoane cu papiloame, se înmulțesc helminți care îi mănâncă.

A scăpat de durerea coloanei vertebrale în 13 secunde

Uite! Slăbim fără diete! Pierzi 10 kg într-o lună, dacă înainte de culcare...

Un parazit periculos cauzează papiloame pe corp! Totuși, el poate fi distrus

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

Loading..