Home Stiri Oana Zăvoranu sare în apărarea Ralucăi Pastramă, denigrându-l pe Pepe

Oana Zăvoranu sare în apărarea Ralucăi Pastramă, denigrându-l pe Pepe

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 626 views 3 minute timp de citit

Oana Zăvoranu revine și, de data aceasta, este de partea Ralucăi Pastramă. Actrița o încurajează pe fosta soție a lui Pepe să înceapă o nouă relație, după ce aceasta a postat o fotografie cu un bărbat misterios.

„Mă bucur că a postat această poză și sunt convinsă că are și ea pe cineva! Și e îndreptățită să posteze și ea că are pe unul. Că doar nu s-o pocăi! Dar, ca de obicei, macho man-ul trebuie să fie mai cu moț! Eu o încurajez pe Raluca din tot sufletul să se p**e pe el (n.r. – pe Pepe).

Și să nu mai pice la intimidări și faze de-astea de-ale lui! Zici că ea ar trebui să stea toată viața sub tutela lui. El va trebui să accepte că și ea trebuie să își trăiască viața, așa cum e normal! Doar nu o să stea să fie mama «la» copii până îi ajung f***ii la genunchi, la 85 de ani.

Iar el să se încurce cu 850 de baragladine. Raluca să fie mama «la» copii, dar să fie și femeie sau nevastă sau ce dorește ea în viitor! «Bichonul» nu e în măsură să facă reguli!

Latino lover-ul sau macho man-ul sau ce se mai dă el trebuie să înțeleagă faptul că un bărbat șmecher nu merge niciodată să spună că l-a înșelat nevasta! Nici prima, nici a doua! Din start, statutul de macho man s-a dus! Este greu și ca femeie să accepți că ai fost înșelată de bărbat!

Darămite ca bărbat care se consideră macho man! Oricum, el e doar un show-off. Nu cred nimic din ce arată el! Ăsta (n.r. – Pepe) e făcut numai din minciună! «Bichonul» e făcut din minciună de la A la Z! Cu tot ce spune, tot ce face și tot ce pretinde! El a ieșit de două ori și a spus că a fost înșelat de nevastă.

Face circ precum un papagal! Mai bine să stea acasă și să ia notițe de la bărbații șmecheri! În viață, se mai întâmplă să te înșele bărbatul sau nevasta, suntem oameni! Dar trebuie să faci în așa fel încât să nu te știe tot satul!

Și, în niciun caz, nu te duci la televizor să te lamentezi, după care să spui tot tu că ești șmecher. Îmi spune lumea că el s-a mutat deja cu aia! Vrea și copii! Despre ce vorbim? Penibil, mă! Ăsta ar trebui să-și trăiască viața pentru el, nu pentru presă și restul din jur!”, a spus Oana Zăvoranu pentru cei de la cancan.ro…

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies