Oana Zavoranu simte ca acolo sus cineva o iubeste! Bruneta si-a dezvaluit secretul succesului

Share

Oana Zăvoranu a hotărât că este momentul să dea ceva înapoi din toate experiențele care au format-o ca om.

Oana Zavoranu simte ca acolo sus, cineva o iubeste! Bruneta si-a dezvaluit secretul succesului

Oana este, în sfârșit, o femeie liniștită. Este căsătorită cu un tânăr care îi oferă exact ceea ce are nevoie și lângă el trăiește cea mai frumoasă poveste de dragoste.

Oana Zăvoranu și soțul ei, Alex Ashraf.

Oana Zăvoranu simte că are succes pentru că acolo sus cineva o iubește!

Bruneta simte că viața ei s-a schimbat în bine. Toate aceste schimbări frumoase au venit atunci când a conștientizat ceea ce își dorește de la viață.

Aceasta este pentru Oana Zăvoranu cea mai importantă lecție de viață.

„Viaţa este mult mai frumoasă în momentul în care ştii ce vrei, ai un plan în viaţă, nu îţi place să-ţi iroseşți timpul cu cretinisme, şi te «focusezi» pe ceea ce, cu adevărat contează pentru tine! E necesar să înveti din greşeli şi să nu le mai repeţi, să ştii să te ridici dacă eşti vreodată căzut, şi să mergi mai departe cu capul sus, mândru că te-ai putut ridica, spre marea surprindere a gloatei flamânde, care te-ar fi vrut la pământ, ca să te poată devora.

Asta înseamnă adevărata putere, asta înseamnă să te iubească cineva acolo sus, atât de mult, încat să îţi dea forţa interioară necesară de a deveni mai puternic decât ai fost la început… Asta este lecţia mea… mi-am învăţat-o, însuşit-o şi aplicat-o! This is why I am who I am!”, a scris Oana Zăvoranu pe contul personal de socializare…


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news