HomeStiri Mondene Oana Zăvoranu va avea un băiat

Oana Zăvoranu va avea un băiat

autor Andreea Monica
Data publicării: Data actualizării: 1,K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2021/01/Oana-Zavoranu-va-avea-un-baiat-3.jpg

Oana Zăvoranu vrea ca anul acesta să devină mamă. Controversata vedetă vrea neapărat să aibă un copil și crede că cel mai bine i-ar sta mamă de băiat. Despre acest subiect, Oana a vorbit cu cei de la Ciao.ro.

Oana Zăvoranu va avea un băiat in Stiri Mondene

„Da, lucrăm! Amândoi vrem un copil! La mine a fost mai greu să vreau asta, pentru că eu încă mă simt copilul în casă și în general. Dacă o să vrea și Dumnezeu o să avem și un băiat…Să fie șmecher, ca mama lui! Am luat în considerare toate variantele, și natural și vitro și mamă surogat. Vom vedea acum ce-o fi să fie, dar băiat să fie!

Oana Zăvoranu va avea un băiat in Stiri Mondene

Am intrat bine în noul an. 2020 nu a fost un an rău, dar logic că mereu sper la mai bine… Știu sigur că emisiunea mea o să aibă succes din ce în ce mai mare și vor mai fi schimbări și îmbunătățiri frecvente în cadrul ei, alternări și tot ce e necesar pentru ca să fiu Number One pe Youtube, apoi îmi doresc să fiu bine cu Alex să avem anul ăsta exact ce ne-am propus la miezul nopții, la ora 00.00, la intrarea în noul an, când am ciocnit un pahar de șampanie amândoi…Să vină lucruri șmechere către mine, familia, casă și business-ul meu și alte proiecte pe care, nu din superstiție, dar nu vreau să vorbesc acum despre ele”, a declarat aceasta.

Oana Zăvoranu va avea un băiat in Stiri Mondene

În cadrul aceluiași interviu, Oana Zăvoranu a mai vorbit și despre toate atacurile pe care le-a lansat în ultima vreme. „Mă deranjează martaloagele astea, multe dintre ele pe care le știam de mult, de când s****u ciorapii unor șefi prin TV și acum se dau mari doamne cu ștaif și stil… Mă deranjează fenomenul de “influencereală my ass” care de fapt nu există…Totul e fix pentru lovele, nu există că interesează pe vreuna de “public sau fani”. Care public, care fani? Ca să ai fani sau public trebuie să fii artist nu să te dai cu creme sau să te demachiezi și să îmi arăți jegul pe cotonetă sau să dai coduri…Lumea a luat-o razna cu influencereala asta. Ce să influențezi la o cremă? Pe bune! Ce fani să ai? Spune mai bine că vrei cașcaval de pe urma gâștelor și gata! Vrăjeală multă și prosteală la fel…nume de troglodite am dat…antipatii am multe…simpatii nu prea am…Repet! Nu îmi plac oamenii care uită cine sunt și cred că toți suntem amnezici și nu mai știm cine sunt ele. Am un mare respect pentru artiști, intelectuali rasați, nu martaloage care vând ace, brice și carice și care merg prin Dubai pe filiera fetițelor de Dubai și apoi vin în țară și au “Hermes”, ‘‘Diamonds” și altele, sau sunt Models! O să dezbat subiectul “Porta Potties”, cunoscătorii știu ce spun pentru că majoritatea „divelor” low sau high cost au trecut pe acolo”, a mai declarat controversata actriță.

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed