HomeStiri Mondene Oanei Roman i s-a propus să își opereze stomacul gratuit. Iată ce a răspuns vedeta!

Oanei Roman i s-a propus să își opereze stomacul gratuit. Iată ce a răspuns vedeta!

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,3K views
Oanei-Roman-I-s-a-propus-să-își-opereze-stomacul-gratuit.-Iată-ce-a-răspuns-vedeta2 in Stiri Mondene

Din cauza problemelor cu kilogramele în plus, Oana Roman a încercat nenumărate diete pentru a reuși să ajungă la o siluetă perfectă.

Chiar dacă toate aceste diete au fost în zadar, Oana Roman nu s-a gândit niciodată la o operație la stomac.
Deși nu este adepta unei astfel de intervenții, vedetei i s-a propus să își opereze stomacul, gratuit.

„Noi avem un prieten comun care a făcut această operație și m-a bătut și pe mine la cap. Nu eram deloc convinsă că vreau să fac chestia asta. M-a rugat frumos. Mă duc la respectivul, la consultație. O consultație care costă 500 de lei și durează 15 minute și domnul ăla mă cântărește, mă măsoară. Îmi spune că am un surplus. Îmi zice: «Eu te operez, gata». Costă enorm, multe mii de euro.

Plec acasă, dar i-am spus: «Nu te supăra pe mine, eu am venit pentru tine». Trece o perioadă și mă sună un realizator de televiziune să-mi propună să fac această operație. Am spus că nu vreau, eu nu am de slăbit 30-40 kile. E o operație care poate avea repercusiuni și nu mă interesează să fac acest lucru. Nu l-am făcut. Puteam să o fac, dar trebuia să mă duc la televizor pentru chestia asta. Nu mi-am dorit niciodată să fac această operație. Cunosc oameni care au făcut această intervenție, dar într-adevăr au probleme”, a povestit Oana Roman în cadrul unei emisiuni TV…

Deși nu a reușit nici acum să ajungă la kilogramele dorite, Oana Roman se simte bine în pielea ei și a învățat să pună alte lucruri pe primul plan, nu kilogramele în plus care i-au dat bătăi de cap foarte mulți ani.

in Stiri Mondene

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed