Home Stiri Oase, despre cel mai greu sezon „Asia Express”: „Noi am fost opriți de Poliție de șase ori”

Oase, despre cel mai greu sezon „Asia Express”: „Noi am fost opriți de Poliție de șase ori”

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 533 views 2 minute timp de citit

Oase este co-prezentatorul de la Asia Express. Alături de Gina Pistol și de Irina Fodor, cea care a înlocuit-o pe proaspăta mămică în sezonul ce urmează să fie difuzat din toamnă, acesta s-a aflat la cârma emisiunii pe Drumul Împăraților.

„Până acum, mie, din exterior, sezonul ăsta mi se pare cel mai greu. Eu de abia mă descurc pe aici cu mâncarea. De exemplu, sâmbăta, duminica, fiind pandemie în continuare, nu ai unde să te duci. Efectiv, mănânc pe bordură. Și-acum am unde să merg să mănânc, dar e greu pe partea asta și mă gândesc: cum prind ei mașini? Că nu circulă nimic!

Am filmat un întreg intro în mijlocul intersecției, stăteam așa, zici că eram la Hollywood. Stăteam și nu trecea nicio mașină. Ah, ba da, mint! Una de Poliție! Noi am fost opriți de Poliție de șase ori. Am dat actele, totul în regulă. Dar, în cursă, dacă te oprește Poliția, ce faci? Mie mi se pare mult mai greu, sincer.

Distanțele sunt marea mea problemă. Filmăm mult, după care mergem și mai mult. Dacă ar fi să calculez cât timp am stat în mașină și cât am filmat, cred că este echivalent. Efectiv, toată ziua în mașină. Nu știu, sunt vreo 200-300 de km pe zi. Zilnic filmezi, te dai jos, filmezi.

E nașpa, că stai în mașină, adormi și te trezește cineva: «Hai! Filmăm!», nu mai știu niciun oraș cum se numește, nu mai știu nimic”, a spus Oase, co-prezentatorul Asia Express, conform cancan.ro.

„Sezonul acesta, eu am rămas surprins. Am văzut echipele, mi se păreau super tari, dar, când am văzut ce s-a întâmplat şi trecând toate echipele prin toate stările şi momentele, nu ştiu ce să zic. Nu ştiu dacă e mai bun sau nu sezonul, dar mi se pare incredibil. Nu mă aşteptam să câştige cine a câştigat. Dacă aş fi făcut pariuri înainte să plec, pierdeam grav rău de tot”, a declarat Oase despre sezonul anterior, în cadrul emisiunii Răi, da’ buni…

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies